matbord och nordanvind💹

Söndag och utanför huset Àr det bitande kallt. PÄ förmiddagen nÀr jag var ute med Nemo, hade jag pÄ tok för lite pÄ mig. Det Àr iofs bara -5, men det blÄser och dÄ biter det rejÀlt i kinderna. Slipade fÀrdigt matbordet före lunch, och sen blev det lite mÄlning. Fick sjÀlvklart slÀpa in hela bordet och underredet, dÄ fÀrgen skulle mÄlas i +19 för att göra bra resultat. SÄ nu blev det rörigt i hela köket! Nemo kÀnde sig lite borttrÀngd och höll sig undan, för sÄ fort han kom och nosade, sa jag Ät honom. Och nÀr jag sen flyttade hans Bia-bÀdd till vardagsrummet, för en kort stund dÄ reagerade han, och gick upp pÄ övervÄningen istÀllet!

bordet före mÄlning...

bordet efter mÄlning..

Och sjÀlvklart sÄ tog lackfÀrgen slut dÄ jag hade mÄlat en gÄng! ALLTID. SÄ nu blev det till att fundera pÄ om jag skulle vÀnta med att mÄla fÀrdigt, eller Äka till Mora för en ny fÀrgburk? Men eftersom klockan bara var 15, sÄ blev det de sistnÀmnda. Och jag vill ju verkligen göra fÀrdigt saker jag börjat med! Men det gjorde inget... Det var rÀtt mysigt och bra att fÄ Äka en svÀng sjÀlv, allra helst nu nÀr det helt plötsligt blev vintervÀglag...

Jag vet att det Àr förbjudet att anvÀnda mobilen nÀr man kör bil. Men jag var bara tvungen att fota hur vÀgen ifrÄn Sollerön sÄg ut idag.

Riktig vinter i mina ögon. Och det var ganska halt pÄ sina stÀllen. Tur att jag tog körkort under vintern, vilket gör att jag faktiskt har lite vana av is och snö. Och nu Àr bordet helt fÀrdigt. Det ska bara torkas sÄ "se men inte röra" gÀller för tillfÀllet.

Imorgon Àr det dags för lite jobb i förskolan igen. Jag ska vara pÄ förskolan i NusnÀs, och det blir lite spÀnnande. Kul att se hur den ser ut, dÄ den förmodligen ligger vÀldigt lantligt. Och kanske Àr den prÀglad av ortens djur? Tror ni de har nÄgon dalahÀst pÄ förskolan? Nja...

Och imorgon kvÀll ska jag till Gesundaberget och prata lite inför kommande skidsÀsong. Riktigt kul, ska det bli. Ser fram emot att jobba i skidbacken faktiskt. Im so excited!!

Ulrika

  • 64 visningar

Gillar

Kommentarer

Skriv kommentar...
IP: 82.99.3.229