Massor att göra och kärlekssorg

Oj vilken dag! Jösses. Precis som jag anade så var det sjukt mycket att göra på hotellet. Det är som att det hopar sig och ena dagen är det kaos, medan nästa är hur lugn som helst. Och jag som är så känslig för stress? Men just den här stressen verkar jag hantera bra. Förutom en eller annan glömsk sak.. Idag glömde jag att fylla på tvålen i ett rum. Kom på det själv och gick tillbaka och löste det. Vid ett annat rum så glömde jag extrakudden kvar i soffan, och faktiskt den ligger kvar där fortfarande... Jag ska plocka den det första jag gör imorgon bitti.

En kollega gick hem pga sjukdom, och helt plötsligt stod vi där med hennes alla rum!? Förutom våra egna.. Det blev till att prioritera och tänka till lite extra, vilka rum går först osv. Men det löste sig.. Jag och en annan kollega vi är som små maskiner när vi sätter igång.

På vägen hem var det skit halt, på ren svenska. SMHI varnade för ishalka, så det gick långt under tillåten hastighet för min del. Gud jag är så ovan.. och jag får verkligen lära mig den tuffa vägen.

Till middagsbordet kom en söndergråten Simon. Och både jag och Micke undrade såklart vad som hänt? Kärleksproblem på andra sidan Atlanten, blev svaret. Så jag har tillbringat en timme med en storgråtande Simon, och försökt få fram vad felet är... Han har ju haft en flickvän i USA, som han träffat online. De har chattat och Skype i två år. Nu skulle Simon åka dit till helgen, så de äntligen får träffas. Fast då visar det sig att hon varit ”otrogen’ enligt Simon.. suck
Så jag har försökt att stötta, lyssna och finnas där men Simon är inte mottaglig än. Så förmodligen blir det inget USA för honom...Vilket är skittråkigt! Han som väntat så och laddat på alla sätt. Lider med honom, även om jag samtidigt tycker att det var bra att det hände nu, och inte när Simon väl kommit dit.

Ulrika

  • 126 visningar

Gillar

Kommentarer

Ingajohansson
Ingajohansson,
sweetwords
sweetwords,
Ohh vännen <3 samt så fint du pyntat därnouw.com/sweetwords
Skriv kommentar...
IP: 82.99.3.229