målning

Det blev som sagt lite målning av köket idag. Men först behövde ny färg inhandlas, så jag åkte en sväng till Biltema före lunch. Alltså de har INTE plogat ÄNNU, och första snön kom för en vecka sedan! Det var endast två spår att åka i, och mittsträngen var ofantligt hög. Och även om det är töväder så borde väl kommunen ploga? Man undrar ju hur långt ner på listan vår lilla gata ligger egentligen?

Och i skrivande stund så dök plogbilen upp...ÄNTLIGEN

Det fick bli antikvit färg till köket, eftersom vi har det i hallen och de flyter liksom ihop. Och antikvit är inte lika hårt som vanlig vit färg. Och redan nu så vet jag att det kommer att bli så himla bra! Men det är ingen höjdare när killarna i familjen, allra helst Simon undrar varför jag målar om i köket? Jo, för om inte jag gör det så blir det aldrig gjort! Och jag gillar att måla, resultatet kommer ofta snabbt och det känns nytt och fräscht. Suck, Simon kommentar i ett nötskal. Micke tycker inte alls att det är kul att måla! Och jag orkar inte bry mig, det blir målat och jag vet att dem båda kommer gilla slutresultatet.

Och när man målar om så blir det stökigt som bara den. Nu valde jag att börja med den allra största väggen, för att sedan gå på alla små ställen där latte-tapeten sitter. Ett himla pill!! Och så har vi ju vattenledningar liggande utanpå väggen, vilket är skitfult. Så jag googlade lite och såg att man lätt målar in dem i samma färg, så försvinner de mot väggen. Ännu mera piller, men det kommer bli fint i slutändan.

Jag ringde Simon och pratade i högtalar telefonen, om att han skulle komma om 10 min då det var mat. Nemo hörde det, både Simons röst och att han skulle komma. Men det där med 10 min det förstod han inte, så han gick och satte sig vid dörren och väntade....

Ulrika

  • 100 visningar

Gillar

Kommentarer

Skriv kommentar...
IP: 82.99.3.229