Lite grönt i landet

Hittade en till liten fästing på Nemo. Den hade inte satt sig som tur är, men jag kan inte annat än HATA de små krypen. Usch och blä. Kvällen har bestått ut av lite pizzabak och till det lite vin. Vi satt ute en stund då det fortfarande var väldigt varmt, fast klockan närmade sig 19. Lika bra att njuta lite om det nu blir kallare imorgon.

Simon bad om hjälp att sy på ett kardborre- märke, på sin militärjacka. Okej, tänkte jag och började sy. Men varför är alltid dessa tyger så hårda? Vi har ingen symaskin, så jag måste sy för hand. Och det ska ju inte bara sitta kvar, det ska se okej ut också. Efter 10 min la jag ned. Då hade jag kört nålen i fingret så blodet rann, och dessutom försökt äta kolaremmar samtidigt vilket gjorde mig jätte kladdig. Jag får sy imorgon istället. Förhoppningsvis är jag lite piggare och kan koncentrera mig bättre.

Förkylningen hänger i fortfarande, och jag är så less på min hosta nu. GAAHH. Den försvinner aldrig känns det som. Och nästäppan från helvetet. Men jag är inte sämre än tidigare, det går åt rätt håll men otroligt långsamt.

Det finns hopp även i landet! Lite grönt har kommit upp såg jag när jag vattnade ikväll. Håll tummarna för att det kommer mer...

Ulrika

  • 80 visningar

Gillar

Kommentarer

sweetwords
sweetwords,
Oh det är så mysigt att plantera =Dnouw.com/sweetwords
Skriv kommentar...
IP: 82.99.3.229