Lagom är bäst

Det är måndag och utanför fönstret regnar det. Igen. Det är verkligen varannan dags väder här för tillfället. Men det är mycket varmare än det varit tidigare, så luftfuktigheten och klibbet blir värre. Hade på mig regnrock när jag och Nemo var ute, men det var hemskt för jag blev så varm. Och nu gjorde jag ett ryck och städade badrummet, och då snackar vi kondens. PUH! Men nu är det gjort, och jag känner mig nöjd. Ska nog fortsätta att städa i huset här idag. Skulle behöva skura golven och faktiskt damma lite. Det blir så himla dammigt överallt, helt makalöst och det är inte kul att se dammet med ögonen på tex fönsterbrädan eller byrån.

Idag är jag ännu tröttare än igår. Hela kroppen känns som gele, och min höger hand känns väldigt stel och svullen. Speciellt lillfingret, då det har satt igång och knakat varje gång jag böjer det. Har också ett fint blåmärke längst ner på lillfingret. Så någon liten smäll blev det nog igår. Ja, ja det går nog över och jag får se till att röra på det mycket och stretcha lite.

Igår kväll skickade jag ett mail till hotellet. Micke tyckte inte alls att det var något konstigt, så han peppade mig och nu är det gjort. Sen om jag har lite dåligt samvete, det är en annan sak. Jag är ju som sagt bara vikarie. Och han propsade på att jag inte skulle bry mig, utan släppa det. Okej. Så nu blir det inget jobb imorgon. Jätte skönt, för jag behöver ta det lugnt och komma ikapp lite. Det har på något sätt varit ganska mycket den senaste tiden, och det bådar inte gott för mig. Direkt så blir det gröt i huvudet, en inombords stress och en hemsk känsla av att inte räcka till. Vilken också genererar i att jag får ökade ångestkänslor, sover dåligt och får kämpa med en hel massa jobbiga tankar. Så lagom jobb är ett måste. Och det gäller även fritiden. Lagom är bäst på alla sätt...

Ulrika

  • 114 visningar

Gillar

Kommentarer

Skriv kommentar...
IP: 82.99.3.229