kaffe utomhus

Ännu en dag med sol, så varför inte en kaffe utomhus? Jag och Micke packade lite matsäck och tog med oss Nemo ut i skogen. Idag åkte vi mot Siljansfors, där det ligger ett museum och flera fina naturstigar. Hmm, men snön envisas med att ligga kvar överallt! Nästan så man blir irriterad över att det finns snö kvar... Men men, Nemo var nöjd och vi gjorde det bästa av vår promenad. Äggmackor och kaffe fick avsluta vår utflykt innan vi åkte hem.

Väl hemma så ville ingen av oss gå in, då vädret var underbart. Så vi började med att rensa lite i ett av förråden. En hel massa kartonger som bara slängts in, och som nu gjorde att vi inte ens kunde komma in genom dörren, mosades och revs sönder. Puh! Skönt. Nu behöver de bara packas in i bilen och lämnas på återvinningen också.

Efter som solen gassade på så, och vi saknade både altan och utemöbler (för tillfället), så passade vi på att skapa en egen bänk. Så svårt kunde det ju inte vara? Två stubbar och en bräda och vips så satt vi utanför vedboden och lapade D-vitamin. Det gäller att vara kreativ!

Och kreativiteten fortsatte inne. Jag dammsög hela undervåningen och skrubbade trappan med en svamp. Kanske inte det allra bästa med en vit trappa? Visst är det fint, men jäklar vad skitigt det blir hela tiden. Och det räckte inte med det... Jag slängde ihop en vetedeg och satte igång att baka kanelbullar. Gott. Och det gäller att passa på...

Och nu är det kväll och änne en annorlunda dag har passerat. För visst är väl allt lite annorlunda sedan viruset intog våra liv? Jag försöker verkligen att stänga av emellanåt, för det känns nästan som att vi lever i en film! Och man blir hemskt illa berörd över alla bilder från andra länder som kablas ut. Usch.

Men vi måste tro på att vi klarar detta också. Jag som har panikångest sedan tidigare, vill verkligen inte bli påverkad ordentligt, för då kommer det bli extremt jobbigt. Och jag kan liksom inte tänka mig att ligga på ett fältsjukhus/ container med en stor syrgas mask över munnen..Det är overkligt.

Ha en fin kväll


  • 108 visningar

Gillar

Kommentarer

StenhagenBettan
StenhagenBettan,
Hos oss var det iskallt igår
nouw.com/stenhagenbettan
myweightgoals
myweightgoals,
Mysig dag ni hade! Och Nemo är så fin tycker jag. ❤
nouw.com/myweightgoals
Ulvelotta
Ulvelotta,
Skriv kommentar...
IP: 82.99.3.229