invanda mönster är svåra att bryta

Idag har varit en tråkig, blääig dag. En dag som mest tillbringats med just datorn och pluggande. Insåg att det ändå är gott om tid att plugga. Det är inte förrän 18 mars som teoriprovet skall göras, så jag har tid. Jag försöker tänka på hur man pluggade inför prov som barn? Visst läste man en del veckan före, men det mesta pluggade man in de sista dagarna. Nu är ju det här ett prov man måste få ganska hög poäng på, för att bli godkänd. Men det är inte orimligt högt, och jag kan ju inte vara den enda som inte kommer ha full pott... Ha, jag är redan inställd på att jag kommer ha en viss felprocent, så typiskt mig. Jo men det är jag i ett nötskal. Jag som alltid måste vara lite bättre, som måste göra lite bättre för att överhuvudtaget komma på samma nivå som alla andra.

Oj vad min P jobbade med mig i detta. -Vilka alla andra? Vem har bestämt det? Detta är bara i mitt huvud, något som jag har fått för mig. Kanske kan min barndom spela roll här? Jag fick alltid höra hur ful jag var, hur dum jag var och att jag var oönskad med gener från djävulen. Inte så konstigt att jag reagerar och har reagerat som jag gör! Det är ett invant beteende...Och som vi alla människor vet, så är gamla invanda beteenden och mönster inte alltid så lätta att bryta. Ingen lätt match alls... Men jag jobbar på det, och så länge jag är medveten om mina fel och brister så går det framåt. Någon gång i livet måste jag ju ändå känna att jag duger! Jag är fan bra!

Men helt klart inte än....🖤 GODNATT

Ulrika

  • 114 visningar

Gillar

Kommentarer

Naatly
Naatly,
Exakt det där brukar Bettan säga till mig med när jag bestämmer i förväg hur saker och ting ska gå och vad alla andra ska tycka och tänka. Jag håller med dig om att beteenden hänger kvar och är svåra att bryta i vuxen ålder. Man blir liksom det där barnet så fort det händer något jobbigt. kRAM ❤️nouw.com/naatly
Skriv kommentar...
IP: 82.99.3.229