inte den bästa födelsedagen

min Simon fyller 21 år idag..🎂

Åh, vilen sorglig dag. Simon har ett brustet hjärta och så är det hans födelsedag idag. Det kunde inte ha blivit sämre. Så himla tråkigt! Igår kväll försökte jag ju att prata med honom, men han grät bara..och påstod att jag inte förstår.. I morse skickade jag ett sms innan jag åkte iväg till jobbet, men jag fick aldrig något svar.

Och nu när jag kom hem frågade jag Micke om han sett Simon? Men nej, han vill vara i fred. Fast hur djupt ner ska han få gräva ner sig? Jag gick iallafall ut till Simons hus, och knackade på. Jag ville ju se hur han mådde och prata med honom. Fast såklart så sa jag något som var fel, vilket gjorde att han drog täcket över huvudet igen. Försökte peppa honom, men utan resultat och sa att jag förväntade mig att han skulle komma in och äta middag med oss åtminstone.. Och det gjorde han. Tårta blev det till efterrätt och paketöppningen är avklarad den med. Och så fort allt det var över så gick Simon till sitt igen. Usch, man blir lite ledsen själv av att se honom ledsen. Så från att ha varit på bra humör när jag kom hem, så kände jag hur han sänkte mig lite. Anar att det är bäst att låta honom vara ett tag till....Eller vad ska jag/vi göra? Man känner sig hjälplös på något sätt. Och självklart så råkade jag ju säga något taskigt som " det är svårt att ha sin kärlek på andra sidan Atlanten" vilket inte var så bra. Men vi kunde ju räkna ut att det här skulle hända, det känns inte alls så främmande för oss. Det var liksom en fråga om När det skulle hända...

Livet är hårt ibland...

På hotellet var det helt okej mycket att göra idag. Hade bara 2 rum kvar när klockan var 13, och de hade sena utcheckningar. Varav den ena tillhörde Kajsa Bergkvist, som tydligen var här i Mora och hade föreläsning igår kväll. Och i repan visste de inte när hon skulle lämna rummet, så det fick vänta tills imorgon. Hjälpte istället till med de sista rummen uppe på 4an. Och hittade ett rum med en telefon som inte fungerade, och en fönsterruta som var ner sketen med duvbajs... Blää. Ibland undrar man varför man gör detta jobb? Det finns så himla mycket saker som är äckliga egentligen. Usch. Det värsta är nog att folk inte kan spola efter sig på toan. Är det bara på hotell de skiter i att spola? Eller är det hemma också? Det är så vidrigt att lyfta på toa locket och så möts man av en full laddning..Eller varför klipper man tånaglarna på matan i rummet? Vidrigt.

Men annars så gillar jag mitt jobb...

Imorgon är jag helt ledig. Ett besök hos T min sjukgymnast väntar. Och det behöver min häl. Men jäklar vad den har blivit bättre! Det är sådan skillnad nu, mot tidigare. Det bådar för en grym skidåkare säsong... Och så ska jag kurera min förkylning, som inte verkar gå över riktigt. I morse hade jag ont i bihålorna så det blev två alvedon till frukost.

En gammal bild

Ulrika

  • 98 visningar

Gillar

Kommentarer

StenhagenBettan
StenhagenBettan,
Kärlekssorg är svårt att se hos sitt barn. Ofta säger man helt fel saker trotts att man menar så väl. nouw.com/stenhagenbettan
Densaknadefamiljen
Skriv kommentar...
IP: 82.99.3.229