inställt läkarbesök pga rådande omständigheter

Onsdag och livet fortsätter, trots att virus regler bestämmer hur vi ska leva. Idag fick jag ett sms om påminnelse om min tid på psykiatrin, imorgon. För att sent i eftermiddags få ett nytt sms, där min tid är inställd och flyttad till nästa vecka. Det blir heller inget möte läkare-patient, utan ett möte på distans vilket lutar åt ett facecall...Jag avbokade den nya tiden jag fick. Jag vill inte träffa en läkare via någon länk eller genom ett facecall, det är absolut nej nej. Då kan jag verkligen vänta! Just nu så känner jag ändå att jag är rätt så stabil i mitt mående, så jag klarar mig bra ändå.

Corona känns som en rejäl prövning för oss alla.

Och idag var jag tillbaka på den lilla förskolan här på ön igen. Det känns tryggt och bra, och jag har ännu inte mött någon motgång. Ett riktigt bra ställe helt enkelt. Idag har vi varit ute nästan hela dagen. Lite synd att det blåste som sjutton bara, för annars hade det varit riktigt skönt ute. Men det var lite skönt att komma hem, och vara inomhus igen. Jag kände mig lite lätt urblåst och kinderna blossade friskt. Men man blir inte sjuk av att vara ute en hel dag? Förhoppningen är att vi håller oss friskare.

Imorgon väntar ännu en dag på samma ställe och sen ska jag faktiskt vara ledig på fredag. Jag känner att jag behöver det nu. Jag är inte van att flänga runt på olika arbetsplatser, och det var ändå drygt ett år sedan jag jobbade regelbundet i förskolan. Det är självklart en liten anspänning att vara på nya ställen, för alla har sina regler och rutiner. Dessutom så tycker jag att det är ganska svårt att lägga band på mig själv, och inte gå in med mina lösningar eller hur jag vill ha det. Yrkesskadad efter över 20 år i förskolan? Tror det! Så det är verkligen en prövning för mig att bara vara vikarie..

På hotellet händer det inte mycket alls nu. Det är totalt stiltje och det kommer nog bli tufft framöver att få jobba där. Kanske om någon blir sjuk en längre tid, men annars är det nog bara till att hoppas på att det lossnar till sommaren igen.

Men man får ta en dag i taget..


Godnatt..


  • 150 visningar

Gillar

Kommentarer

trettiofyran
trettiofyran,
Samma sak hör, alla icje nödvändiga öppenvårds besök ställs in..
nouw.com/trettiofyran
Skriv kommentar...
IP: 82.99.3.229