ingen lugn skogspromenad..

Det är grymt tråkigt att inte kunna läsa andras bloggar, utan problem. Förstår att det är ömsesidigt, då jag har haft 0 visningar på mina senaste inlägg. Hoppas verkligen att allt fixas här på portalen snart, för man tappar sugen.

Det tog ungefär en timme från att jag vaknade till att de hörde av sig ifrån hotellet. Kollegan blir fortsatt sjukskriven i en vecka till, så from imorgon är det jobb igen. Fast ganska skönt ändå! Och jag var nog lite inställd på det, eftersom hon inte var bra i fredags då vi sågs. Och imorgon ska Simon också jobba på hotellet. Han ska ha inskolning med husfrun, så att han sedan kan hoppa in på lite pass då och då. Allra helst under Vasaloppet som står för dörren om någon vecka. Och tur att han ska gå med husfrun, för om jag och Simon skulle jobba tillsammans så skulle det nog bli lite knas efter ett tag. Det är ju svårt när "mamma" säger till! Allrahelst om man gör något litet fel, som lägger kudden åt fel håll eller glömmer att tvätta spegeln... Men det blir nog bra.

Så eftersom alla kommer vara borta imorgon, under dagtid och Nemo kommer att få träna på att vara själv, så passade vi på med en lång skogspromenad idag med. Han är lite bortskämd, för vår förra labbe han var alltid ensam då vi jobbade. Självklart kom vi hem efter 4-5 timmar och gick ut med honom och så. Men Nemo han är van vid att ha någon hemma jämnt. Och jag får ta min rast genom att åka hem och kolla till honom. Det är faktiskt bara imorgon som det kör ihop sig. Men det kan ju bli ett framtida problem, som måste lösas. Antingen med någon hundrastare, eller så får vi göra som alla andra här uppe bygga en hundgård.

Så Nemo och jag åkte iväg till Gesunda och tänkte ta en lugn skogspromenad, vilket det visade sig inte alls bli. Först mötte vi en hund, en tik som skällde ut Nemo såklart. Sen hörde vi hur någon hund skällde intensivt, vilket tydde på att det var jakt på gång. Och skallet kom närmare och närmare, tills jag tom såg hunden. Shit jag blev faktiskt lite rädd! Och Nemo också, så vi ökade takten lite i nedförsbacken. Men en hund som jagar den bryr sig inte om andra hundar tror jag, den är så fokuserad på sin arbetsuppgift. Fast jag fick för mig att den skulle attackera min lilla Nemo och tro att han var ett rådjur eller en älg. Så där rök chansen för Nemo att gå lös i skogen. Slutligen så stötte vi på två stora maskiner som höll på att ta ner skog, och det var ett fasligt liv. Så där försvann det lugnet...

Väl hemma så städade jag i min byrå med kläder, och fick ihop en matkasse med saker att slänga. Insåg också att jag behöver införskaffa lite nya underkläder. Men det är inte kul alls. Jag vill helst köpa en 5 pack med trosor, som sitter bra och inte känns alls. Och var hittar man dem? Jag gillar Lindex trosor som är invisible utan sömmar och sånt, men de säljs inte i flerpack. Får kolla runt lite online om jag hittar något bra. Skulle också behöva en eller två nya behåar, men det är dödsdömt och skit tråkigt. Dessutom kostar behåar så himla mycket...Och ju större byst man har, desto dyrare blir behåarna, är inte det sjukt? Vi pratar minst 500 kr för en! Och då är den billig! En bh med kvalitet kostar lätt mellan 600-900 kr, och det är definitivt inte billigt. Önskar så att jag kunde få lite mindre bröst och slapp köpa dyra behåar...Dessutom är det skit tråkigt att prova behåar. Nu har jag kört med samma modell i flera år, och då slipper jag prova iallafall. Jag får vänta till Triumph har rea, för det händer ju ibland.

Till middag blev det lasagne gjord på anammas färs. Och den blev så god! Och det blev även två matlådor med lasagne in i frysen, vilket är bra när inspirationen tryter framöver.

Nu har jag precis klippt Simon lite grann, han såg lite smått ut som en vilde. Och ska han med mig till jobbet så vill man ju vara stolt över sin son...lite anständig iallafall..

Ulrika

  • 126 visningar

Gillar

Kommentarer

Ingajohansson
Ingajohansson,
Marie Swärd kolla på FB så kan du se, eller Googla 😉
nouw.com/ingajohansson
Ulvelotta
Ulvelotta,
Jätte fina behåar. Men jag vågar inte köpa utan att prova...Så det får nog bli samma som alltid..
nouw.com/ulvelotta
Ingajohansson
Ingajohansson,
Ja absolut det är ett måste
nouw.com/ingajohansson
StenhagenBettan
StenhagenBettan,
Så gör jag med, köper samma typ av BH som tidigare och slipper prova i butik
nouw.com/stenhagenbettan
Ulvelotta
Ulvelotta,
Och då hoppas man bara att man valt en som finns i fler färger.
nouw.com/ulvelotta
Skriv kommentar...
IP: 82.99.3.229