fröken Ulrika ska undervisa åk 6

I eftermiddags när tröttheten slog till, så åkte jag upp till Coopen istället för att somna. Kände att det inte var okej att somna då vid 15.30 tiden, för att sedan inte kunna sova nu ikväll. Jag hämtade ut ett paket ifrån Apotea. Fick ett ryck efter senaste sjukgymnast besöket, och beställde lite prylar för min onda häl. Man måste ju prova allt innan man ger upp hoppet om helt smärtfri. Sagt och gjort, ett par kompressions strumpor och ett par hälinlägg. Lite effekt måste det väl ändå ha?

Och på väg upp till Coopen så kom ett sms om vikarie jobb under morgondagen. Det var vikarie i grundskolan och arbetstiderna var 8-12.20. Jag tackade JA utan att blinka, men väl inne i affären så undrade jag varför jag agerade så snabbt? Rädd att bli utan jobb kanske? Ja, det blir nog bra tänkte jag och funderade inte mer på det. Och vid 19 tiden kom ett sms ifrån ett okänt nummer, vilket visade sig vara läraren som berättade Vad vi ska göra under morgondagen. Och det var inte f-klass eller åk 3, utan nu ska lilla jag undervisa i åk 6!!!

Lite pirr i magen blev det och en viss osäkerhet intog mig, men jag får ta det med en klackspark. Det är 4 timmar av mitt liv och en utmaning att se vad jag går för. Och hallå, går man i åk 6 så är man inte lastgammal, man är 12 år. Intressant. Så nu ska fröken Ulrika sova, för imorgon behöver jag vara ordentligt pigg..

Wish me luck🤭

godnatt!!

Ulrika

  • 72 visningar

Gillar

Kommentarer

karinagrandin
karinagrandin,
Lycka till! 😁nouw.com/karinagrandin
Ulvelotta
Ulvelotta,
Tack, det blir som det blir..nouw.com/ulvelotta
Skriv kommentar...
IP: 82.99.3.229