då, 19940214

" På alla-hjärtans dag 1994 gick min farmor bort. Så hemskt och så himla onödigt. Hon var bara 63 år gammal, och hade många år kvar att leva. Men hennes kropp var slut, den hade utsatts för alldeles för mycket dåligheter, i form av alkohol, cigaretter och organsvikt. Vi var på Huddinge sjukhus den 13/2, jag och min syster. Hon var tillfälligt bättre, och hon skämtade som hon alltid gjorde. Vi gav henne en blombukett och ett kort med hälsningen Krya på dig! Och morgonen efter svar hon bara borta... Begravningen var en av de mest känslosamma jag varit på. Jag fick ta hand om farfar, då jag som äldst syster skulle visa mig stark. Han var helt paralyserad och borta, och jag grät hysteriskt. Efter att ha tillbringat mycket av min barndom med mina farföräldrar, så tog det både mig och min syster väldigt hårt att farmor gick bort. Hon var för ung. Hon fick aldrig se sina barnbarnsbarn och det värsta är nästan att vi inte hann säga hur mycket vi tyckte om henne"❤️

Idag är det min lediga dag, innan helg och jag passar på att vila upp mig. Känner att det är mycket som florerar i huvudet eftersom mycket har hänt, den senaste tiden. Och just nu så känner jag mig lite vemodig och ledsen. Varför ska allt vara så himla svårt för?

Häromdagen bad jag Micke om lite pengar, då jag trots en massa slit endast fick ut dryga 8000 kr i lön. Pengar som ganska snabbt gick åt till räkningar, bensin och lite mat. Han påstod då att jag som jobbar så mycket, borde ju få mer i lön?? Fast SHR har ett skit avtal med låga löner till slitjobb!

Ingenting som jag kan påverka, tyvärr. Och om jag nu trivs och mår bra av att jobba på hotellet ska jag inte göra det då? Som vikarie i Mora kommun i förskolan så tjänar jag ca 70 kr mer i timmen, än på hotellet. Och då tycker Micke att jag ska jobba mer där, än på hotellet. Men ska man som sagt inte göra det man mår bra av? Usch jag blir så arg. Jag gör mittabsolut bästa när det gäller jobb, och om jag kunde och orkade så hade jag jobbat 7 dagar/veckan, dygnet runt. Men jag kan inte det! Och jag har ingen fast anställning än så länge. jag måste ta det jag får tillsvidare och han ska nog vara glad att jag jobbar överhuvudtaget! För det kunde varit än värre, och jag varit sjukskriven helt. Då hade det inte heller skramlat så mycket i plånboken. BLÄÄÄÄÄÄ.

Så nu fick jag ur mig det också. Förkylningen kanske gör mig extra känslig, vad vet jag? Nu är det dags att ta tag i lite städning här hemma.

  • 112 visningar

Gillar

Kommentarer

StenhagenBettan
StenhagenBettan,
Vi ska komma ihåg att berätta för människorna runt omkring oss hur mycket vi älskar, tycker om och bryr oss om dom. En dag står vi där och kan utttala orden men ingen hör dom 🥰💖
nouw.com/stenhagenbettan
MinResaTumörMittLiv
MinResaTumörMittLiv,
Kram 💗 Jag tror att det är viktigtvatt man gör det man trivs bäst med synd att maken tog det så. Kram 💗
nouw.com/minresatumörmittliv
Skriv kommentar...
IP: 82.99.3.229