cykeltur till Kulåra

Vi bor verkligen på landet. Och vissa tillfällen så är vårt wifi verkligen dåligt. Men egentligen det är en världslig sak, för man behöver ju inte vara uppkopplad 24-7. Försökte nämligen att skriva ett inlägg tidigare, men bara för att det gick så långsamt så struntade jag i det tillslut.

Micke och jag pratade igår om att ta en cykeltur på ön för att lära oss att hitta. Det blev visst en enkel liten runda på 9.5 km. Och idag blåste det lite, en svag motvind. Vilket just nu har gjort att mina ögon är totalt slut av all pollen. Tänkte inte på det...kanske skulle ha haft solglasögon eller nåt? Men vi bor påven fin fin ö iallafall.

Vi cyklade till något som hette Kulåra, och där var det en jättefin liten vik med bryggor och strand. Och en massa faluröda hus och härbren. Det är helt underbart att få bo i den här miljön. Varenda dag måste jag bita mig i läppen för att förstå, att det här är min vardag nu.

Efter cykelturen åkte jag och Simon till MAXI och handlade lite. Det blev inget spackel, men en del annat smått och gott. Och varför glömmer jag alltid bort att det är "seniordag" på tisdagar? Det kryllar av pensionärer som ska nyttja sin rabatt, och så står de gärna och snackar i gångarna så man knappt kommer förbi.. Måste lära mig det...

Vi köpte en piltavla också. Återupplever gamla minnen med just en piltavla, för vi hade en på vårt landställe när jag var liten. Micke ar såklart en hejare på att kasta pil, medan jag var aningens sämre. Dessutom så var det alldeles för stora glipor i väggen, för pilarna for in i vedboden gång på gång. Åtminstone när jag kastade...

Ulrika

  • 126 visningar

Gillar

Kommentarer

StenhagenBettan
StenhagenBettan,
Vilka fina bilder du bjuder oss på idagnouw.com/stenhagenbettan
sweetwords
sweetwords,
Ohh vackra vovven och fina bildernouw.com/sweetwords
Skriv kommentar...
IP: 82.99.3.229