Netflix GOOD GIRLS

Ikväll har Micke sett på friidrott medan jag har sett Good Girls på Netflix. Grymt rolig serie och med bara ett avsnitt kvar, så bävar jag för att inte ha något att skratta åt imorgon... Fast den är inte bara skratt.. SE DEN!

Ulrika

  • 84 visningar

Gillar

Kommentarer

svampar, bullar och frost på rutan

provsvaren och sjukgymnasten

Ja, provsvaren kan jag redan se på 1177, så dem har jag granskat ordentligt. Och googlat på diverse konstiga termer, men jag verkar ha en rätt så bra kropp. Iallafall om man utgår ifrån de proverna som togs idag. Synd att de inte kollade järnvärdet bara! Hb kollade de, och den var okej, men jag har ju en historia av lågt järn som borde ha kollats upp. Får väl be om ett extra prov om det kanske?

Eftersom jag skulle "vila" i de där 15 min, så tog det ju lite längre tid än beräknat med provtagningen. Och jag som hade tid hos sjukgymnasten, på andra sidan stan! Och var det 10.30 eller var det 11? Men jag hade tur, det var kl 11 så det blev lite vila i det väntrummet också.

Sjukgymnasten körde med sin vanliga behandling. Först lite skönt och snällt med värme och TENS, sedan lite ondare då han sträckte ut mina muskelfästen lite här och var. Jag är som sagt aningens stel.... Nytt besök nästa måndag, och det har ju effekt så det är bara att fortsätta.

fjällig bläcksvamp?

Jaha, då har Nemo varit ute på tomten och ätit av de vita "spöksvamparna". Och Micke blir smått hysterisk för han påstod att de svamparna ovan är GIFTIG bläcksvamp? Tur att google finns. Men fjällig bläcksvamp är tydligen delikat och en mycket god matsvamp, för människor. Tyvärr hittade vi inget om huruvida de var farliga att äta för hundar? Men om människor kan äta dem så kan väl hundar också göra det? Men ej tillagad, det stod det inget om heller? Bara att vänta och se, och imorgon är det jag som går en vända och rycker upp de vita spökena jag ser... För just dessa 3 de tog jag bort efter att jag fotat dem.

ösregn, bullbak och skogspromenad

Efter mina olika besök under förmiddagen så föll lusten på att baka, och jag bestämde mig för kanelbullar. Det är ju ändå kanelbullensdag alldeles snart. Och medan degen jäste och gosade till sig så passade jag på att städa badrummet. (Nackdelen med att städa hotellbadrum, vårt ser direkt så skitigt ut). Och när bullarna var färdiga så hoppade jag och Nemo in i bilen för en skogspromenad.

Vi åkte till vårt vanliga ställe vid Mångberg, och inte nog med att min bil plingar till pga något fel på lufttrycket. Idag plingade den till för att temperaturen var 3+.... Och när vi kom tillbaka till bilen efter vår promenad, då hade regnet på bakrutan frusit till is! Nja, är inte detta lite tidigt? Regn och kallt är värre än snö och kallt.

Nemo var också lite sugen på kanelbullar..det luktar ju så gott

Ulrika

  • 90 visningar

Gillar

Kommentarer

Blodprov 💉

Godmorgon! Måndag, vilket innebär ledig dag men också ett besök på både lasarettet och sedan hos sjukgymnasten. Idag ska jag ta det där rutin blodprovet, som psykiatrin vill att jag gör. Så det är bara att göra..
Synd bara att de alltid handlar om så mycket blod då! Ogillar det lite och det känns lite som att de suger ur mig all energi. Och nu möttes jag av en lapp där det stod att jag (patienten) ska sitta ner och vila 15 min innan provtagning. Förstår inte hur jag ska gå ner i vilomode så här i ett väntrum? Det är ju omöjligt om man heter Ulrika och har väntrums ångest...


Ulrika

  • 94 visningar

Gillar

Kommentarer