-vi människor är djur....

Mora city kl 08.32

Idag började jag jobba först klockan 09. Vilket innebar att jag kunde ta det extra lugnt, och nästan ta sovmorgon då jag annars går upp 06, då jag jobbar. En kall morgon men med lite bilar på stan, och en full packad parkering så checkade jag tillslut in. Idag väntade en hel drös med rum. på mig...Shit alltså. Jag har för mig att det åtminstone var runt 35 stycken.. Det är nog rekord. Men ankomster och stayover går först, så det var bara till att hålla ett högt tempo från första stund. En Mathias Svanh hade skidläger/kurs så mycket svettiga skidåkare, och sen var det ju såklart Tomtepaketen som lockar barnfamiljer. Och jag hade 12 barnfamiljs-rum på min lott. En del med utcheckning och en del stayover, och ibland undrar man hur vissa är funtade? Tuggummi i heltäckningsmattan, ritat i hotell presentationen och smulat chips precis överallt...

Och om ens 5 åring spiller saft/läsk eller liknande, visst torkar man upp det då? Inte sjutton låter man det bara vara tills städ knackar på!!!! Men som jag sagt förut, vi människor är djur.

Fast jag kände mig otroligt pigg och alert idag. Jag hade nog kunnat hålla på och städa i några timmar till. Men mina 2 kollegor plockade ihop sitt när klockan var nästan 16, så då gjorde jag detsamma. Det blev några rum kvar, men de står kvar imorgon med.

Till middag har vi gjort hemgjord pizza och efter maten gick jag och Simon en promenad med Nemo. Vi studerade stjärnorna, och alltid när jag ser stjärnor så blir jag lugn på något sätt.. Det är rogivande och jag är så ledsen att jag inte kan dela allt det vackra med er.. Men som sagt en mobil fångar inte stjärnorna på rätt sätt. Och i storstan så kunde man aldrig uppleva stjärnhimlen på det sätt man gör här...Magiskt.

Ulrika

  • 86 visningar

Gillar

Kommentarer

Skriv kommentar...
IP: 82.99.3.229