120 cm säng

Så var denna dag till ända också, och det har även idag gått i ett. Idag tillät jag mig inte heller att slumra till på morgonen, utan stålsatte mig och drack snällt mitt kaffe. Inte behövde man skrapa rutorna heller, vilket gjorde att jag snabbare kom iväg. Möttes av ett pass med städning på olika våningar, vilket alltid är lite knöligt. Suck. Och jag hade även flest rum, men eftersom de var på olika våningar så fanns det andra kollegor som hjälpte till. Och när klockan var 12.30, då hade jag bara ett rum kvar.... Och det är lite tidigt att gå hem då! Så det fick bli lite dammsugning av korridorerna och lite "torka efter vaktis har borrat", innan jag slutligen stämplade ut.

Men både Simon och Nemo blev överlyckliga över att matte kom hem redan 14.30. Simon för att han ville ha bär hjälp över till gästhuset. Nemo för att han längtade efter en promenad, och kanske få springa av sig ordentligt. Sagt och gjort, det blev först en promenad över fältet med Nemo. Och när jag släppte Nemo lös, så sprang han rätt över till andra sidan, så långt bort man kunde komma ifrån mig. Det har han aldrig gjort förut? Men han drog inte längre, och han hade säkert koll på mig hela tiden. Han ville bara busa lite och springa fort... Väl tillbaka hemma så skulle Simon och jag ta ner hans säng för trappan, något som verkade omöjligt. Simon har en 1.20 säng och vår trappa är byggd 1930, vilket gör att den kanske är lite trång och smal för en resårmadrass av den storleken.

Men efter många om och men, så gick det iallafall. Lite repor på min nymålade trappa, men det gör inget för jag är inte färdig än.

Simon har valt att dela av sitt rum med två lack hyllor. Då kan han ha skrivbord på ena sidan och sängen på andra sidan, mitt emot brasan. Det kommer bli bra när det är helt färdigt! Men nu skulle Simon sätta ihop datorn igen, så nu lär vi inte se honom mer ikväll..

Själv ska jag unna mig ett glas rödvin och bara njuta av vetskapen om en ledig dag imorgon. Även om jag redan nu känner hur det hopar sig av saker som ska göras. Kylskåpet behöver fyllas på, det behövs dammsugas lite överallt då Nemo hårar som sjutton, och så måste jag fortsätta projektet målning av trappan... Och sätta upp två lister på vägg bitarna där jag tapetserade härom dagen. Men jag har hela dagen på mig! Ingen stress. Jag måste ju sova lite också.

Ulrika

  • 88 visningar

Gillar

Kommentarer

Susann
Susann,
Vad flitiga ni är och så fint det blir.zinnie.se
StenhagenBettan
StenhagenBettan,
Skriv kommentar...
IP: 82.99.3.229