1 december

Godmorgon. Här vaknar vi till ett kylslaget Sollerön med -8 utanför fönstret, och bara 18 inomhus. Minns att jag vaknade inatt och frös en gång, vilket slutade med att jag tog en filt ovanpå täcket. Kanske ska jag börja använda pyjamas den här årstiden? Idag känner jag mig lite mer krasslig i luftrören, hostan är hemsk. Men det vore ju konstigt om jag aldrig blev lite förkyld...Som förskollärare och arbetande på förskola så är man ju van att ibland bli sjuk, för man blir inte immun som många tror. Virus muterar och det går inte att skydda sig mot allt. Men jag har aldrig varit så frisk från förkylningar, som jag varit denna höst.

Idag är det då december och nu går tiden i rasande fart. Och ofta har man fullt upp just denna månad. På onsdag fyller Simon 21 år, vilket känns väldigt vuxet. Och om en vecka så åker han till USA. Hmmm, det känns lite läskigt för en hönsmamma som mig, men självklart så ska han passa på när tillfälle ges. Man är ju bara ung en gång i livet. Så kanske är det dags för lite presentinköp? Vi har redan en plan på vad vi ska ge Simon, så det kommer nog att gå ganska smidigt i år.

Lussebullarna vi gjorde förra helgen de är redan slut, så kanske blir det en till deg satt under dagen? Hittade billigt saffran på Matsmart, 5kr/påsen men också på Coop där det kostade 10kr/påsen. Så jag har bunkrat upp med ganska många. Och kan man få för mycket saffran? Verkligen inte..

Ha en fin första advent 🎄

Ulrika

  • 59 visningar

Gillar

Kommentarer

StenhagenBettan
StenhagenBettan,
God morgon även här har vi -8 utanför dörren men varmt och gosigt här inne.nouw.com/stenhagenbettan
Sandrasjoberg
Sandrasjoberg,
Godmorgon och jag ska kliva upp och tända en brasa 😊😊nouw.com/sandrasjoberg
Skriv kommentar...
IP: 82.99.3.229