Header

19 februari och idag har Gabriella namnsdag, grattis till alla er och mig själv. Minns förra året hur jag skrev om min elaka mormor och mamma, som gick ihop sig mot mig som 13-åring... Och att jag fick namnet Gabriella, för att alltid komma ihåg min mormor. Ryser lite när jag tänker på det...Släpp det Ulrika! Gå vidare!

Det är ganska kyligt här hemma i vårt nya. Kollade temperaturen inomhus och den visade 18 grader. Det är en aning för kallt inomhus, för att jag ska vara nöjd. Men det är ju minusgrader ute och vi bor på botten, så kanske är det därför? Vi får försöka höja lite till på elementen iallafall.
Har sovit bra inatt, och började dagen med grekisk yoghurt med frukt i. Riktigt gott, och några koppar kaffe blir det också. Måste ju bli människa igen....

Planer för dagen är att ringa min nya chef. Åka till soptippen och slänga lite skräp (igen). Fortsätta jakten på byrå och kanske diskutera lite till om labbe valparna. Ska försöka få min chef till att placera mig på en förskola här i centrala Leksand. Det skulle underlätta så även jag ibland kan gå ut på lunchpink...
Det blir bara att lägga till med övertalning och kanske en liten vit, för att se om det biter på min nya chef.

KRAM ULRIKA

Design your blog - select from dozens of ready-made templates or make your own; simply “point & click” - Click here

Likes

Comments

Det finns 4 svarta hanvalpar på 5 månader, som saknar ägare!! De bor i Borlänge och jag blir helt kollrig i kroppen. Är det nu vi ska bli nya hundägare? De som säljer sa att vi gärna får komma och titta, men Gud jag vet inte om vi vågar? Jag kommer bli kär på en gång...
4 mini Atlas❤️❤️❤️❤️. Så nu kommer vi ha vilda diskussioner huruvida vi kan och det passar att köpa en hund just nu. Micke protestera direkt en aning. Och det gör ont i mig att det inte är helt enkelt, det måste ju passa på alla plan. Åh detta är så känsligt att jag nästan börjar gråta..
Jag kommer inte känna mig hel förrän jag har en hund igen. Och det vet Micke...

Usch nu blev jag lite sur, och ledsen.. Hunden finns, pengarna finns, hemmet har vi, men får vi ihop livspusslet med jobb och hund?
#nouw30daychallenege

Min fina Atlas❤️

KRAM ULRIKA

Likes

Comments

Jag och Micke drog iväg en sväng till Siljansnäs på fm. Vi tittade på några potentiella hus, och kollade lite hur Siljansnäs ser ut. Det snöade ymnigt och luktade brasa, precis så där mysigt som det kan vara. Och tystnaden!! Knappt en bil, och knappt några människor. Det enda vi hörde var ljud från en skoter, som någon roade sig med..Att Sverige kan vara så idylliskt! Jag är helt tagen...

Hemma körde vi några kartonger igen. Jag har som sagt tre eller fler kartonger med kläder i, men ingenstans att lägga dem. Vi hittade några kartonger till vardagsrummet också, så några till tömdes iallafall. Hängde upp gardin längder i vårt lilla rum, men också nu precis i vårt sovrum.
Och vårt sovrum blir bara bättre och bättre, love it...

Fixade rödspätta och potatis till middag. Och idag var det Simons tur att diska. Hatar verkligen att inte ha diskmaskin! Vi diskar ju flera gånger om dagen...Det är ju alltid ett glas eller en kopp i disken. Om vi mot förmodan blir kvar här länge, då är det jag som köper en diskmaskin...
Sen vi flyttade in i torsdags så har vi samlat de tomma flyttkartongerna på hög inne i badrummet. Idag fick jag spunk på dem! Man kommer inte åt tvättmaskinen och tumlaren ordentligt, och man når knappt fram till handdukarna vid handfatet. Morr..
Vi flyttade härmed säkert 50-60 kartonger, från badrummet in i det lilla rummet. Och vilket stort badrum vi fick! Vilken space!

Nu väntar en skön kväll i TV soffan, både Farmen och Bron visas ju ikväll.
Det är så himla skönt att jag tagit mig ledigt den här tiden. För ingen av oss hade orkat jobba samtidigt som en stor flytt pågår. Och jag är ledig hela 10 dagar till!! Bara njuta och kanske åka lite längdskidor. Här i Leksand och inom radien på 2 mil, finns det nämligen hela 10 olika skidspår/områden att testa..
#nouw30daychallenege

KRAM ULRIKA

Likes

Comments

OM DU LYCKAS SKRAPA HÅL PÅ YTAN, DÅ HAR DU FÅTT EN VÄN FÖR LIVET...