🎂 20 november

Inatt har jag äntligen sovit ordentligt, nästan för hårt istället. Men det känns skönt så här efteråt att ha fått sova ut iallafall. Och idag är det min dag. Fast frukosten på sängen lyser med sin frånvaro, skönsången lika så. Men det gör inget, killarna får fira mig ikväll istället. Då blir det tårta.

jag ska iväg och klippa mig i eftermiddag. Det ska bli riktigt skönt, och jag behöver verkligen fräscha till min utsida lite. Nackdelen med kort hår och blekt, det växer som ogräs och utväxten kommer fortare och fortare. Så egen lyx är perfekt en dag som denna. Idag ska det bli en bra dag..

Ulrika

  • 14 visningar

Gillar

Kommentarer

pic your choice, ice or mudd?

Jag och Nemo trotsade regnet och åkte iväg till skogen en sväng. Nemo överlycklig, jag med förhoppning om att ångesten och oron skulle dämpa sig. Men det behövs nog mer än en promenad för att de känslorna ska försvinna... Jag har verkligen velat krypa ur mitt eget skinn idag, och det var ett tag sedan jag kände så starkt. När jag var hos sjukgymnasten på förmiddagen, så frågade han standard frågan,- hur mår kroppen idag? Och inombords så ville jag bara ramla ihop till en liten hög, skrika och gråta högt och hoppas på att när jag väl reser mig upp, så känns allt bra igen. Men hur tänkte jag där? Min sjukgymnast jobbar ju bara med kroppen! Inte med psyket.... I vilket fall som helst, idag blev det ingen behandling av min häl utan istället bad jag om hjälp för min axel. Med alla spänningar och oro som finns, så var det otroligt skönt att få lite TENS på axeln. Sen är det ju inte lika skönt då han stretchar alla muskler, men det är ju en annan sak.

Det var någon trolsk dimma här i krokarna idag. Vid Gesundaberget så såg man inte ens toppen, utan den var inbäddad i dimma och moln. Nemo och jag tyckte det var ovanligt mycket snö kvar i skogen på andra sidan bron. Och en himla massa vattenpölar! Tur jag tog gummistövlarna. Och vägen till skogen mot Garberg, den var rena isgatan. Herregud, hade Micke vetat det så hade jag aldrig fått åka den.. Men det gick bra, även utan snökedjor!! (ogillar skapt de skyltarna där det står "sandning, saltning förbjuden däremot är snökedjor okej").

Ikväll har jag också målat om vedspisen. Alltså det vita som är runt om den stora svarta spisen. Så nu är köket tipp topp. Jag känner mig så nöjd och längtar efter att få ta fram alla julstjärnor och ljusstakar.

pic your choice, ice or mudd??

Ulrika

  • 43 visningar

Gillar

Kommentarer

Nej, nu räcker det...

Gud, vad jag känner mig grinig. Hela dagen har jag känt som om jag vaknat på fel sida, och så samtidigt drabbats av enorm ångest och oro. Det här projektet försäkringskassan och omprövning, det måste jag ta tag i nu. De ska inte få rätt den här gången1 Och jag fullkomligt hatar att de först skickade ut ett brev där de stod att jag skulle få ersättning, för att sedan ändra sig. FAN, får man göra så? Jag blir alldeles matt av allt detta strul. Jag kommer definitivt inte vilja sjukskriva mig något mer, eftersom det bara är en massa strul. Det får räcka nu. Så det blir till att skriva ut deras papper och sedan skicka iväg dem. Hjälper inte det så får jag väl ta lite mer expertis av min fasta vårdkontakt och psykiatrin. Enligt mig så är försäkringskassan skyldig mig en massa pengar! Så länge som jag var sjukskriven utan att få ett öre. Skamligt.

Men nu har jag taggat till lite, och kommer därför att göra ett försök.. Ibland är det bra med lite ilska.

Ulrika

  • 57 visningar

Gillar

Kommentarer