I starten av desember ble oldemoren min på 99 år utrolig syk og vi hadde ikke veldig mye tro på at hun ville klare seg. Dette var noe jeg tok utrolig tungt, med tanke på at oldemor har vært utrolig viktig for meg selvom jeg ikke får sett hun så ofte. Jeg ble derfor enig med meg selv om at jeg trengte tid til å tenke på meg og bare meg. Det er noe som blir veldig vanskelig når du er i et forhold. Jeg som person er ikke noe flink til å håndtere vanskelige situasjoner og jeg har aldri vært den som egentlig vil blande folk inn i mine problemer med mindre problemene mine påvirker dem. Mens jeg tenkte på alt dette med oldemor fant jeg ut at jeg har flere ting jeg trenger å jobbe med. Når man er sammen med noen har du da mest sannsynlig en person ved din side som alltid er der for å hjelpe deg opp når du faller. Jeg hadde i alle fall det, men når du er i et forhold har du også i oppgave å holde den andre oppe hvis han eller hun trenger det. Derfor følte ikke jeg på noen måte at det ble riktig ovenfor Patrick å la han bære meg gjennom en vanskelig tid og å holde meg oppe konstant fordi jeg har ting å jobbe med når jeg ikke er istand til å støtte han hvis han trenger det. Vi ble derfor halvveis enige om å avslutte forholdet som de bestevennene vi var før vi ble sammen og heller prøve på nytt når jeg har fått orden på alt rotet mitt, isteden for å fortsette å prøve og risikere å bli uvenner. Han er tross alt den beste vennen jeg noen gang har hatt.

Julaften og nyttårsaften feiret jeg med familien, noe jeg egentlig alltid har gjort fordi for meg er det er en høytid jeg vil tilbringe med familie. Både på julaften og lille nyttårsaften gikk jeg og mamma på gravplassen og tente lys på grava til broren min, noe vi gjør vært år. Det som var litt spesielt med lille nyttårs aften i 2016 var det at broren min da egentlig skulle fylt 18 år, så vi tente 18 lys som sto i en halv bue rundt grava og noen ekstra i lyktene og sånt. I tillegg plasserte vi 2 små leke biler på grava. En Volvo fra lillebroren min og en Audi fra meg fordi vi har litt forskjellig bil smak. Det var utrolig rart å tenke på at han skulle blitt 18 år den dagen. Han skulle da tatt førerkortet. Han skulle da eid sin første bil. Han skulle da hatt muligheten til å kjøpe sin første six-pack med øl. Han skulle da hatt muligheten til å gå ut på by'n. Han skulle nå hatt muligheten til å feire russetiden sin med de vennene han skulle hatt. Men verden er urettferdig. Han fikk aldri muligheten til å leve det livet han fortjener. Likevel fikk han kjenne mamma og pappas evige kjærlighet i 4 timer før han ble dratt vekk fra dem. Hvis man skal se litt annerledes på det: ville du hest levd i noen timer med kun fantastisk kjærlighet og trygghet eller livd i 80-90 år med masse smerte og sorg?

Blogg med mobilen - Nouw har en av de beste blogg verktøy på markedet - Klikk her

Likes

Comments

Denne uka har bestått av både bra dager og kjedelige dager. På mandag og tirsdag skjedde det egentlig ikke noen ting, men på onsdag reiste jeg med pappa til Jessheim storsenter for å shoppe. Hoved grunnen til at vi reiste var fordi han skulle kjøpe IPhone 7 og jeg skulle se på klær, men endte med å se på alt annet i tillegg. På torsdag var jeg på skolen til 13.00 og reiste på jobb rett etter det og var der til halv 9. På fredag reiste jeg og Patrick på fest hos 2 venner av oss en liten stund før vi reiste hjem til meg og på lørdag var jeg på jobb hele dagen. I dag har jeg vært hos Patrick og vi har egentlig bare sett på film og serier før jeg reiste hjem for å bli med broren min i kirka på et sånt konfirmasjons møte. Etter det spise vi taco og nå blir det å se på "friends" til jeg sover. Håper dere har hatt en bra uke og at dere får en bra mandag.

Likes

Comments

Heldigvis hadde vi lang helg den helgen her. Det å få helg klokka ett på en torsdag var ganske fantastisk. Jeg starta helgen med å reise til Kirkenær å farge håret mitt på torsdag og deretter hjem til Patrick for å være der til fredag. Ble sykt fornøyd med håret selv om jeg egentlig ikke hadde en spesiell plan for hvordan jeg ville ha det. På fredag reiste jeg og Patrick til meg for å hjelpe mamma med å vaske stua og lignende. Etter det gikk vi på senteret for å shoppe litt så lenge det tross alt var Black Friday. Når det var gjort reiste Patrick hjem, mens jeg og pappa dro på kino for å se "Fantastic Beasts and Where to Find Them". På lørdag var jeg på jobb fra 12.00 til 19.30 så gjorde ikke så mye annet den dagen. I går fortsatte jeg og Patrick å gjøre ferdig det siste av vaskingen før jeg skulle opp til Hedda en tur. Etter det var det bare å bygge opp krefter til en ny uke.
Håper alle har hatt en fin helg og at dere får en bra uke.

Likes

Comments

For elever på videregående kan ukene være veldig forskjellig i forhold til hvilke linjer de går på. Jeg går som sagt på musikklinja og har derfor 5 timer mer i uka en de som går studiespesialiserende. Min typiske uke består derfor av veldig mye skole. I løpet av en uke er jeg på skolen i disse tidene:


MANDAG: 08.30 til 16.40

TIRSDAG: 08.30 til 14.20

ONSDAG: 08.30 til 16.30

TORSDAG: 08.30 til 13.05

FREDAG: 08.30 til 15.40


Etter skolen gjør jeg som regel veldig lite men jeg har to jobber som tar en del av fritiden min. Jeg jobber på Bowling1 nesten annenhver helg og jobber på Europris noen torsdager og lørdager. Jeg liker å bare slappe av med Netflix når jeg kommer hjem fra skolen, men er egentlig en veldig rastløs person som i tillegg til dette trenger å ha noe å finne på.

DENNE UKA:

Denne uka har det ikke skjedd så mye så langt, men i dag skal jeg møte Caroline etter skolen og i morgen skal jeg til Kirkenær å farge håret i salongen til Patrick sin mor. I helgen skal jeg å Patrick vaske stua rundt samtidig som jeg skal jobbe på lørdag så det blir nok lite tid til andre ting, men det gjør meg ingenting.

Håper dere får en fortsatt fin uke :)


Likes

Comments

Høsten for et år siden startet jeg på videregående og jeg valgte å gå på Kongshaug Musikkgymnas i Bergen. Kongshaug er en privat musikk skole som fungerer på samme måte som en vanlig videregående skole utenom at det kun er musikklinje og at elevene bor på skolen i internat. I klassen min var vi 40 stk og vi var totalt 100 stk på hele skolen. Da jeg kom dit første dagen å fikk se rommet jeg skulle bo på ble jeg litt overrasket egentlig. Rommet mitt var på størrelse med en sko boks, men jeg var heldig fordi de som gikk første året skulle egentlig dele rom og bad, men jeg fikk mitt eget. I tillegg hadde jeg en fantastisk utsikt fra rommet mitt.

Vi i første klasse ble fort kjent med hverandre og de som gikk i andre og tredje, men jeg merka at det ikke var like lett å flytte tvers over landet alene selv om det virka fornuftig når jeg bestemte meg for å flytte dit. Etter noen uker begynte jeg å bli vandt til det bråkete og slitsomme livet som var å forholde seg til når man bor på internat. Det å bo med så mange forskjellige personer var veldig utfordrende for meg som person, men jeg lærte utrolig mye om meg selv. Jeg forsto ganske fort at internatlivet ikke var noe for meg og at jeg er en person som får energi av å være alene. Men jeg er veldig glad for at jeg reiste dit og tok i mot alle de utfordringene jeg fikk og at jeg fikk alle de minnene og opplevelsene som jeg gjorde. Jeg vil nok ikke si at jeg angrer på at jeg flytta dit, men skulle ønske jeg hadde gjort ting annerledes når jeg var der.

Det skal sies at jeg har fått både minner og venner for livet. Håper dere har det bra alle sammen uansett hvor dere er. Love you all

Likes

Comments

Jeg tenkte jeg skulle fortelle litt om meg selv som en start på denne bloggen og fortelle litt om hva jeg kommer til å blogge om fremover. Jeg er en jente på 17 år som bor i Kongsvinger. I fjor bodde jeg i Bergen for å studere musikk, men utenom det har jeg bodd i Kongsvinger hele livet. Musikk har alltid vært en stor del av livet mitt og jeg har alltid elsket å synge, å spille gitar og lignende, men etter jeg begynte på musikklinja har jeg mistet litt den interessen. Nå er det snowboard på vinteren og jetski på sommeren som gjelder. Jeg er veldig glad i å være ute med venner, men samtidig elsker jeg å være hjemme å slappe av med Netflix. Mine to bestevenninner heter Caroline (bildet) og Hedda. Vi har ikke fått sett hverandre så mye det siste året fordi jeg bodde i Bergen i fjor, men jeg er evig glad i dem for det. Kjæresten min heter Patrick (bildet) og vi har nå vært sammen i 10 måneder, men håper det blir fler.

Vet ikke om det er noe mer å si om meg for øyeblikket men min plan for denne bloggen er å fortelle litt om min hverdag og prøve å skrive ting som er verdt å lese for dere. Håper dere har en fin dag alle sammen så snakkes vi. Gjerne legg igjen en kommentar hvis det er noe dere vil at jeg skal blogge om.

Likes

Comments