Hej bloggen det var länge sen! Tänkte kika in och säga att både jag och Bullen lovat varann att börja blogga bättre osv. Så här e jag:) Bullen tittar säkert in så fort hon har tid.

Denna veckan (v.15) är det prao och jag praoar på partille hunddagis. Så sjukt mysigt med alla söta hundar som busar och sover.
Upplägg för dagen på partille hunddagis:
9.30 långpromenad
11.30 vila för hundarna och lunch för oss
12.00 mata hundar
Goosaaa
14.15 städa

Det var ett ungefär schema.

ATM: goosaar med min bebis<3>

/S


Likes

Comments

du frågar om jag känner någonting för dig & jag vill svara att jag känner fan allt jag kan känna i mig.


Likes

Comments

Träna är något av det bästa jag vet. Att få känna värmen, svetten och kroppen som gråter. Att kämpa in i det sista för att nå mitt mål. När jag står på crosstrainern och börjar känna mjölksyran i benen och när som helst kan jag lägga av, det är det jag tycker om. Då hjärnan säger nej, men kroppen fortsätter. Det är oftast hjärnan som säter till före kroppen. Det är hjärnan som säger 'Nu orkar du inte mer' eller något sådant. Dit vill jag komma, att kunna övertala min kropp att orka. 

När jag går till gymmet har jag alltid ett mål ,ett mål för varje pass. Spelar ingen roll hur länge eller hur kort tid jag är där. Jag har alltid ett mål. Tillexempel att jag ska bränna så många kalorier på crosstrainern, eller att jag ska orka ta ett extra kilo på maskinerna. Jag känner personligen att jag tar i mycket bättre om jag har det här. Sen har jag ju ett mål, något jag jobbar mot hela tiden. Jag, som många andra, har nog samma. Att få en snygg kropp. Klart jag vill ha det, men det är inte mitt största. Mitt mål är att få en starkare & friskare kropp, en kropp som orkar mycket och länge. 

Jag personligen kommer inte ge upp förren jag når mitt mål. -U

Likes

Comments

Nu mår jag lite bättre, har ont i huvudet & halsen. Samt min äckliga hosta.. Men jag tror att jag mår bra imorgon, det måste jag vara iallafall.
Har inte så mycket planet för helgen, ska på ett kalas & plugga rätt mycket!

Har inget speciellt att skriva, så jag bjuder på två bilder från när jag var sjuk /U
Likes

Comments

Igår var det tisdag vilket betydde längsta dan i skolan på veckan. 8:30 -15:20. Men som tur va har vi slöjd sista lektionen, jag har sy, och träslöjdsläraren va sjuk så all som hade trä fick gå hem och då övertalade vi vår lärare att vi också skulle få sluta. Så istället för tjugo över tre slutade vi två:) sånna dagar blir man så glad!

Så efter skolan drog jag till allum och köpte lite grejer. Dels ett par shorts som jag tänkt köpa jätte länge på hm som äntligen hade kommit in<3 love="" them!!="" köpte="" vita="" men="" ska="" köpa="" svarta="" idag="" också:))="" bild="" kommer!="">

Efter det hade jag träning i en timma och sen skulle några spela match och då satt jag och tryckte på knapparna till poängtavlan:)

kl halv 8 hämtade farmor mig och då åkte vi hem till henne och åt och lite sånt. Sen hämta Johanna mig där vid tio.

/S


Likes

Comments