Hej!

Denna helg har varit en riktigt stressig en, det var mycket som hände, jag var sjuk på torsdagen, hade så ont i huvudet, kunde knappt gå! Fredagen var väldigt mysig, men kall, mitt hem (Skoga) tävlade i fotboll mot de två andra tjej hemmen på skolan, och vi kom tvåa! Lördag tävlade vi i friidrott, där kom vi sist, så det var lite tråkigt, men det finns mycket mer som vi kan vinna under året! Lördag kväll var det skoldisko, som också kallas för ARCU, men jag var så trött och bara orkade liksom inte! Stannade hemma och myste istället, kollade lite Netflix.. Det går en serie som jag bara älskar just nu, den är så spännande, fast min lilla syster hatar den! Söndag hade vi akademisk söndag, skolan vill att vi ska plugga ännu mer, det är typ som skola på en söndag (aa eller hur, det värsta som finns!!) Så det typ slösade bort hela dagen, fast jag hann gymma lite snabbt under eftermiddagen, vilket kändes så skönt att få börja igen efter sommaren! Måndag gick förbi sååååå långsamt, det är sjukt! Hade velat plugga lite för ett prov jag skulle ha idag, men hann aldrig, för jag hade möte med vuxenstyrelsen för min förening (jag är ordförande, ska berätta lite mer om det någon annan gång!) och det tog två timmar! Jag var helt utmattad när jag kom hem! Sedan hade våran husmor tappat sina nycklar, eller så är det att någon tog dem, så vi fick ha möte kl 22.00 vilket var jobbigt, men hon hittade/fick tillbaka dem tillslut! Idag var inte heller något bättre, eftersom jag var så stressad inför mitt prov att jag fick ringa pappa, kunde liksom inte lugna ner mig, kände mig så oförberedd. Jag visste ju ingenting! Bara började gråta mitt i lektionen... Det var jobbigt, men min lärare är verkligen underbar och lät mig skippa det, jag ska få göra om det vid något senare tillfälle! Imorgon ska jag (äntligen) få göra lash lift, vilket jag är såå taggad för! Ska försöka ta lite före och efter bilder så att ni (om det ens finns någon) kan se! Aja, det är allt för idag!

Puss <3 

Move your blog to Nouw - now you can import your old blog - Click here

Likes

Comments

Hej bubbisar!

Nu har skolan börjat på riktigt, det är läxor och föreningar och möten och prov och mycket annat som händer! Tänkte ta det lite lugnt nu med skrivandet de första veckorna, pga allt plugg, alla olika evenemanger och annat som pågår, vill kunna komma in i det hela nu! Jag fick singel rum, vilket bara betyder att man inte behöver dela med andra, och det är lite ovanligt för de som går i tvåan (som jag) men jag har också varit på skolan i snart 3 år så det var väl lite well-deserved tycker jag! Det finns mycket kvar att göra med rummet, har fortfarande inte hunnit eller överhuvudtaget haft möjlighet att handla lite mysiga grejer till rummet! Oroa er inte, det kommer snart, jag ska lägga några bilder på det så snabbt som möjligt, och förhoppningsvis en video också, eller kanske starta en youtube, eftersom det blir lite lättare. Har ser ni några bilder från sånt som hände under sommaren, det var skit kul! Men mer om det snart!

Puss <3

Likes

Comments

Vardag

Hej allihopa!

Förlåt att jag glömt att skriva, men mycket har hänt! T.ex. jag ska börja på ett gym här i stan (vilket är ett mirakel för en latmask som jag), vi har haft hemserien (då hemmen på mitt internat tävlar mot varandra i olika sporter), och jag har fixat lite annat på hemmet. Vi har val för nya hemrådet snart, och jag är jätte nervös! Vill söka till vice prefekt, vilket är typ som Vice President, fast på hemmet, och man är typ en middle man mellan de andra på hemmet och husföräldrarna... Har varit ganska trött på sistonde, har inte hunnit sova mycket pga att vi har ganska mycket som händer just nu! Vi hade en historia prov igår, och så fick jag ett A på en annan prov som jag hade! Jag sjöng en egen låt framför typ halva skolan igår, och ska just nu jobba lite med en annan elev för att spela in min låt! Har gymmat lite också, men har varit lite dåligt med att äta lite nyttigare denna vecka! Är jätte taggad för sportlov, jag åker till Vietnam med en kompis! Vi kommer att bo på en resort och ha en egen villa!! Kommer se till att blogga om det och lägga upp bilder! Kanske kommer en video med min låt snart, vem vet :)

Puss puss,

Ullis <3

Likes

Comments

Vardag

Hej allihopa!

Välkomna till min nya blogg där jag skriver lite om allt möjligt, från mitt sjungande till internat livet till mina världsresor och erfarenheter! Har funderat i ett tag på att börja blogg, kommer förmodligen också börja med youtube, jag har en kanal men vågar inte lägga upp nåt ännu! Aja, jag kan väl berätta lite om mig! Min pappa är stolt Gotlänning, men har bott utomlands de senaste 20 åren, och min mamma är från Nya Zealand, men hennes morfar var Norsk så hon ville alltid flytta till Skandinavien när hon var yngre. Jag föddes i Danmark den 13:e november 2000, men flyttade till New Delhi, Indien 2004, och bodde där till 2008, då hela min familj flyttade tillbaka till Danmark. Där bodde vi i ett år, och sedan flyttade vi till Belgien, men flyttade tillbaka till Indien 6 månader senare i december 2009. 2009 till 2014 var vi kvar i Indien, och sedan flyttade min familj, vilket består av Pappa Per, Mamma Caroline och lilla syster Anneli, som föddes 2002, till Kairo, Egyptien. Där bodde vi i ett år, där jag verkligen fann min passion för det estetiska, speciellt drama och musik, fast jag alltid älskat att sjunga. Efter ett år beslöt vi oss att jag o lillasystern Anneli skulle börja på internat, SSHL för att vara exakt. Jag går ettan i gymnasiet, detta är mitt andra år på SSHL, och jag har ena föräldern i Kairo och den andra i Kabul, vilket förhoppningsvis snart byts ut mot Italien då mamma hoppas på att få jobb där! <3

Det var allt för idag, puss

Ullis

Likes

Comments