Header

I det siste har jeg bare jobbet så har ikke blogget så mye, vet ikke hva med Ingrid men sikkert sine grunner :) No er jeg med Vilde og har faktisk ikke spist pizza men nachos :))) ha en nais kveld!!!!

Blogg med mobilen - Nouw har en av de beste blogg verktøy på markedet - Klikk her

Likes

Comments

spons

Fikk denne fine toppen og shortsen i posten av shein, om du likte det kan du få tak i toppen HER og shortsen HER.

danielle

Likes

Comments


Nå er det vår siste middag som står på planen, så er det rett å legge seg etter det nesten. Kjenner jeg er så trøtt nå og klar for å legge meg, men skal holde ut litt til.

Likes

Comments


Nå er det to dager til det er klart for hjemreise til Bergen igjen. Jeg kjenner at det har vært utrolig deilig med ferie, men også at det blir veldig deilig å komme hjem igjen. Blir fint å se venner og kjæreste igjen! Det har vært en fin uke sammen med mamma, og er en tur jeg kommer til å huske! 

Uheldigvis har jeg vært litt dårlig to netter og dradd på meg noe spy greier, så det var litt irriterende. Men ellers alt OK. Nå skal vi straks ut å spise, så snakkes vi!


Likes

Comments

Det ble visst ingen syden på meg likevell. Om jeg skulle reise hadde reisen bare ned til Kreta tatt 19 timer, og det orka jeg ikke. Så då blir det heller mye jobbing ukene framover og bare være med venner :))

Likes

Comments

I går ble jeg så mye som 18 år, endelig. Reiser kanskje til syden jeg og imorgen om jeg får tak i flybillett, så det er jo koselig. Snx

Likes

Comments


I skrivende stund ligger jeg på en solseng på stranden med 32 grader, vind, gratis wifi og en brunfarge som begynner å komme seg. Det er så sinnsykt fint her nede, og i går avsluttet vi kvelden med å spise god middag rett foran sjøen i varmen.

Om det er noen som vil reise til et rolig sted for å slappe av så anbefaler jeg samos på det sterkeste!!!! Vi snakkes.

GRATULERER MED DAGEN TIL MIN BLOGGKOLLEGA DANIELLE! I LOVE YOU

Likes

Comments


Åh, i dag er dagen hvor jeg drømmer meg bort i fine møbler og interiør til hus. Jeg har så lyst å innrede en leilighet og flytte ut hjemme fra. Blir så gøy å kunne få det akkurat slik jeg vil ha det. Lyse farger, marmor og forskjellige former av gull.

Sekken der oppe er også noe jeg har lyst på. Den er jo akkurat den fargen jeg elsker for tiden. Ser for meg fine antrekk med den sekken der altså. Må bare først finne ut hvor de 1000 kronene skulle kommet fra :'-) Har faktisk skrevet forskjellige søknader nå, så håper på at jeg får meg en jobb snart! I morgen er det tid for avreise, og jeg gleder meg. Vi snakkes

Ingrid Engevik

Likes

Comments

  • Snapchat
  • Instagram
  • Blogkeen
  • Nouw