I søndags fik vi endelig Leopold hjem - som vi kalder ham. Han er nu 8,5 uge gammel.

Leopold hedder rigtigt, Lady Xiera's Teddy Bear hvilket også passer særdeles godt til den lille uldtot. Han er en Berner Sennenhund og er opdrættet her: Kennel Lady Xiera, som er den aller bedste berner kennel jeg kender! Vores gamle hund Bosco købte vi også derfra for 8 år siden.

Vi har haft ham i et par dage nu og han er alleredeblevet socialiseret for en masse. Han har taget verden med storm og er simpelthen det skønneste. Pollefyren er ikke bange for noget som helst, og man kan røre ham over det hele + tage fat uden han siger noget til det. I Tirsdags blev han præsenteret for et udsugningshullet vi har i stuen, børstning og kosten. Han er ligeglad med alle 3 ting, der er sgu' krummer i den hund! I går skulle han så møde vores berygtede støvsuger og blive vasket i bruseren samt blive tørret med hårtørreren. Jeg må indrømme at jeg bestemt havde regnet med en reaktion af frygt, men næh nej.. Han var ligeglad med alle udfordringerne vi stillede foran ham. Det er virkelig sjældent man møder en ung hund der hviler så meget i sig selv, som han gør. Udover at være modig så er han også det sjoveste, mest nuttede og det mest kærlige væsen! Han elsket op til skyerne.


Leopold er selvfølgelig først og fremmest familiehund, men han bliver også udstillingshund. Han er allerede tilmeldt sin første udstilling i Nyborg d.21 Januar 2017, så det bliver super spændende hvad dommerne synes om ham. Personligt har jeg fornemmelsen af, at han kan blive til noget stort. 


I kommer til at se en masse til ham i fremtiden! <3


Mere om Berner Sennenhunde: http://www.berner-sennen.dk/side.asp?ID=18766

Følg ham på Instagram: https://www.instagram.com/leopold_the_berner/


Knus, 

Uitwaaien


Flyt din blog til Nouw - nu kan du importere din gamle blog - Klik her

Likes

Comments

De sidste 2-3 måneder har jeg været på jagt efter "strikken", som er den strik af høj kvalitet der bare holder. Den holder måske 10 år, mens en af mindre kvalitet går i stykker eller er slidt i løbet af en sæson og så kan man igen gå ud og bruge 300-500 kr på en ny. Mens hvis man køber én til 1300-4000, så har du den de næste maaange sæsoner. (Du skal selvfølgelig passe godt på dem og vaske dem korrekt, men det tænker jeg er en selvfølge).

Pt. Har jeg 5-7 af disse bløde strik, som jeg kan have i mange år. Jeg er så glade for dem! Og de holder bare.

Jeg synes det er dét værd at investere i en klassisk, blød, varm stik i gode kvaliteter. Personligt går jeg efter dem som er i materialet mohair eller parka uld, det er noget af det rareste der findes, ihhh det så skønt! Ting der taler for at købe en dyrere strik er, at striktrøjen aldrig går af mode og er noget af det mest behagelige, man kan iføre sig i. Hvis du synes det er kedeligt at den bare er hvid, sort eller grå, ja så vælg en udgave med print eller mønster. BUM, her får du lidt mere blikfang.

Øverst, som jeres blikke formentlig har fanget, så har jeg lavet en collage til jer. En collage af nogle af mine favorit striktrøjer der er på markedet, som holder de næste 10 år. Link til de varme sager herunder.

1. Iro 2. Heartmade 3. Heartmade 4. Filippa K 5. Tommy Hilfiger x Gigi Hadid 6. Closed 7. Acne Studios 8. DAY Birger et Mikkelsen 9. Custommade


Knus,

UitwaaienLikes

Comments

Vejret bliver koldere og vi har brug for ting at lune os på. Suppe tid! Fyldt med grønsager og kyllingestykker, rig på protein og vitaminer/mineraler - din krop vil elske dig for det! Jeg garanterer dig, at du er fyldt med energi i kroppen efterfølgende og du har det godt med dig selv. Alle disse sunde råvare gør, at din krop/hjerne ikke crasher 20 min efter du har spist. (Som kroppen/hjernen gør, når du f.eks. spiser slik eller fastfood. Man bliver træt).

Suppen er perfekt som aftensmad eller frokost da den er rigtig mættende. Super god hvis du dyrker meget motion, eller hvis du gerne vil tabe dig her til vinter.


Ingredienser:

Antal: 2 personer.

Tid: 20 min ca.

1/2 gulerod

1/2 broccoli

2 håndfulde grønkål

3 Slice spidskål

1/2 Porre

1 stor svamp (vælg den svamp du bedst synes om).

Knorr Asparges suppe (brug 1 pakke fra boksen).

Kylling (Brug hvad du synes er passende).

Knoor grønsagsbouillon

Knoor hønsebouillon


Fremgangsmåde:

1. Hæld lidt olie på en pande og steg herpå kylling stykkerne.

2. Tag kylling stykkerne af og lad dem køle af, når de er gennemstegt.

3. Tag en medium gryde og hæld vand op, så over halvdelen af gryden er fyldt op med vand.

4. Lad gryden med vand komme op og koge.

5. Skær og hak alle dine grønsager imens du venter på vandet koger. (Jeg fik en anden til at skære min porre, efter en ulykke jeg havde med en porreskæring engang. Total traumatiseret, haha)

6. Når vandet koger, så skruer du varmen ned på lidt under medium, efterfølgende tager du alle grønsagerne ned i vandet og sætter låg på. Efterlad i 8-10 min ca. Husk at rør rundt once in a while.

7. Kog nu endnu en omgang vand, som du skulle lave the/te.

8. Åben én pakke Knorr Asparges suppe, og overfør det til et stortkrus eller en lille skål.

9. Når vandet koger hælder du det over suppe pulveret fra Knorr. Rør herefter rundt til der ikke er flere klumper, og lad det stå 1 min.

10. Nu vil grønsagerne være færdige. Tag en si og hæld vandet fra grønsagerne. Når du har gryden kun med dine grønsager tilbage, ja så tager du dit krus med suppe og hælder i, efterfølgende tager du også dine kylling stykker heri. Rør nu det hele sammen og sæt på medium varme. Smuldre 2x 1/2 Knoor grønsagsbouillon i og Knoor hønsebouillon. Lad suppen simre i 2-3 min.

Nu er suppen færdig! Du kan evt tage noget fuldkorns brød og riste, eller rist en fuldkorns wrap. Nyd nu din sunde suppe i vinterkulden som er fuld af smag, protein og vitaminer. HAPS!


Opslaget er foresten IKKE sponsoreret af Knoor, haha.


Knus,

Uitwaaien


Likes

Comments

Juletræs komitén blev sammenkaldt. Hvert år plejer min familie at mødes, for at fælde årets juletræer, som skal pynte stuerne. I år skulle vi dog kun have ét. Jeg elsker denne tradition! Efter man selv har trasket rundt efter det perfekte træ, så drikker man gløgg og spiser julekager til man ikke kan rumme en krumme mere. Hundene går løs og løber omkring, mens familiens medlemmer spejder rundt efter det perfekte træ. For os skal et juletræ være symmetrisk. Det går heller ikke hvis Bambi har spist af det. Dog har jeg hørt at man i nogle familier finder boremaskinen frem, og flytter en af de nederste grene derop, hvor man mener den er nøgen.
Jeg tror på at vi slipper for den slags om få år, fordi man ser at det er lykkedes biologer, at klone og dermed danne kopier af udvalgte grantræer. Jeg tror derfor vi vil opleve et udvalg af juletræer, hvor de på rækkevis er af perfekte graner, der ligner hinanden til forveksling.

Igen i år fandt vi det perfekte juletræ, I kan se det på billede 2. Det er symmetrisk, bredt, pæn højde og har den smukkeste lysegrønne farve. En rigtig eye-catcher af et træ. Som vi stod og sagde: "Det ser sgu sundt ud det træ!" Træet stod ud fra mængden, og nu står det altså udenfor hjemme hos min kusine, fætter, faster og onkel. Det er også her vi skal holde jul i år.

På billede 3. ser I min kusine (jeg tog billedet) indendøre, hvor vi også fældede træet. De havde alverdens julepynt, de aller fineste sager. Min mor og jeg forelskede os i en retro lignende kagedåse, så nuttet! Den måtte vi bare eje, så nu står den på vores køkken bord fyld op med de sprødeste hjemmebagte julekager. MUMS!

Jeg håber I enten selv har fundet det perfekte træ, eller vil finde det. Det bringer sådan julestemningen frem.

Juleknus,
Uitwaaien


Likes

Comments

December måned er vi nået, derfor skal vi også til at komme igang med årets store julebageri - det synes jeg ihvertfald, haha. Jeg har selvfølgelig allerede været i køkkenet og kreeret disse smukke "mursten", dog med god smag. Men klodser blev det til, eftersom jeg troede de ville flyde mere ud under bagning.. Men næhnej, det var ikke det der skete. Vil så også lige pointere, at det er første gang jeg julebager alene. (Normalt plejer jeg bare at stå for spisningen af dem)

De blev suveræne! Men jeg er sikre på I kan gøre det bedre, derfor får I nu en opskrift på "pyntekager", som er standard julekager. Perfekte til de hyggelige adventer her i december, eller bare på eftermiddagsbordet.


Ingredienser:

Ca. 50 stk.

300 g Hvedemel

200 g smør, vegansk smør eller margarine

100 g flormelis

1 tsk. vaniljesukker

Æggestrygelse (1-2 æg) - Behøves ikke, kun for glans.


Fremgangsmåde:

1. Bland flormelis, vaniljesukker og mel.

2. Hak smørret, ellers tager det 1000 år og kom det i melet.

3. Ælt dejen let sammen (Dette kan godt blive ret snasket) og stil den i køleskabet i 1 time.

4. Rul dejen ud i 3-4 mm tykkelse og stik figurer ud efter eget ønske. (Mine blev ret tykke, for ellers knækkede de. So sad)

5. Sæt kagerne på en bageplade med bagepapir. Husk god afstand. Pensl med æggestrygelse, hvis du lyster.

6. Lad kagerne bage i ca. 8 min. midt i en 200ºC forvarmet ovn (varmluft 180ºC).

7. Udfold dine kreative evner på dine kager med galsu, et drys guldflager eller sølvkugler. (Hvad du synes er pænt)

8. Lad kagerne blive kolde og kom dem i en kagedåse - hvis har sådan en selvfølgelig.. ellers så bare prop dem i en 4 liters plastik pose.

Må de blive lækre <3

Knus,

Uitwaaien

Likes

Comments

Så kom dagen ENDELIG! Dagen hvor hvalpene skulle fordeles til 5 forskellige familier. Hvalpen som skal erobre vores hus hedder, Lady Xieras Teddy Bear (Leopold). Han er knap 8 uger når vi henter ham på søndag - jeg kan slet ikke vente!!! Ihhhh. Han er det skønneste jeg nogensinde har set, en rigtig charmør. Jeg glæder mig sådan til at lære ham at kende og se ham blomstre. Han har uden tøven været 5 måneders ventetid værd - klart!

Leopold er et rigtig kærligt nussehoved, alle tiders familie hund og så er han en rigtig drengerøv/fræk. Perfekt for os! Udover det ER han perfekt, han skal nemlig gå udstilling med mig. Vores første udstilling bliver til Februar, hvor vi skal konkurrere imod de andre bjørne babyer. Både os og avler glæder os til at se hvad han kan opnå i fremtiden, da han har potentiale. En rigtig eye-catcher.

Alle indkøb er gjort, huset er sikret og vi er altså klar til at få vores lille bamsebjørn hjem. I dag fik vi også en masse hvalpe udstyr af min faster, som også har en Berner sennenhund. Legetøj skal man heller ikke gå ned på, det fik vi også købt i morges.

Den kommende uge kan bare ikke gå hurtigt nok!!!! Lad det blive søndag, ja tak!


Knus,

Uitwaaien

Likes

Comments

Forsøren hvor tiden dog går, og jeg er ALTID forsinket med mine juleønsker - men ikke i år, nej! Jeg har samlet alle mine favorit juleønsker for i år i to collager til jer, så I måske kan blive inspireret. Dette års juleønsker for mit vedkommende er alle basic items, så jeg kan mixe og style endnu mere.

En nordisk stil er også ved at sprede sig i mit værelse, derfor manglede jeg lige et par hyggesager, så stilen er fuldendt, yesyesyes. Jeg elsker nordisk indretning! Når man indretter et rum i nordisk stil, så føler jeg at man tager naturen indendøre, og det synes jeg er hyggen ved stilen. Den er komfortable.

I har formentligt tænkt "hva faen" til nr. 13 - det forstår jeg såmen, haha. Jeg har haft mange converse igennem årene, men de er alle fuldkommen kaput. Derfor tænkte jeg det var ved at være tid til at kunne spice op, med et par nye sorte converse. Converse er den perfekte basic sko, og de holder! Jeg synes aldrig de går af mode.

Jeg håber dette opslag gav jer nogle gode gaveideer.

1. Heartmade, Nr.2 Ganni, Nr.3 Mango, Nr.4 Charlotte Biehl, Nr. 5 Millum, Nr.6 Iro, Nr.7 Jane Kønig, Nr.8 Jysk, Nr. 9 Aurora Borealis, Nr.10 Jane Kønig, Nr.11 By Nord, Nr.12 Second Female, Nr.13 Converse, Nr. 14 John Green, Nr.15 Acne Studios, Nr.16 Zadig&Voltaire, Nr.17 Designers Remix, Nr.18 Rosemunde

Knus,

Uitwaaien

Likes

Comments

Jeg synes ikke at I skal misse muligheden for, at se vores kommende basses forældre og så er det sjovt for mig at kunne se tilbage på.
Her er de så, mor øverste billede og far i midten. Som jeg sagde, SUPER smukke hunde begge to, det kan der altså kun være kommet noget potentielt ud af. Faren bor og er avlet i Slovenien, så det har været noget af en tur. Det sidste billede jeg har lagt ind er stamtavlen på hvalpene, synes især levealderen er bemærkelsesværdig. (En Berner har en gennemsnitlig levealder på 7 år)
I sidste hvalpe opslag glemte jeg helt at fortælle, om bid tjekket de har været igennem for nylig, hvor alle hvalpens bid blev godkendt. Ingen sjoverier med overbid eller underbid. Hurra hurra.

Nu må det bare godt tage og blive d. 11 december!!!

Knus,
Uitwaaien

Likes

Comments

Yes you can!

Sunde mælkefrie gulerods og spinat vafler, som ovenikøbet smager så englene synger - de mætter også rigtig godt under maveskindet. De egner sig godt som morgenmad eller frokost. (På billederne ses gulerodsvaflen med ligegyldige mynteblade på top)

Opskrift på gulerodsvafler (2-3 stk):
1 gode håndfuld gulerødder (Erstattes med 1 god håndfuld spinat, hvis man laver spinat versionen)
2 æg
1/4 tsk salt
1 tsk bagepulver
Lidt olie til bagning. F.eks. Kokusolie eller oliven.
2 gode håndfulde havregryn
Vand efter hvor tykke man ønsker dem

Fremgangsmåde:
1
. Tag en blender eller foodprocessor hvor du heri blander alle ingredienserne til vaffeldejen.
Dagens tip, så du ikke flækker din blender: Hak og skær gulerødderne først.
2. Lad dejen stå og sætte sig i 10 min med et viskestykke over (min tålmodighed er begrænset for den slags, så det blev til 5 min.. max. Ups)
3. Smør vaffeljernet med lidt olie. Vigtigt man ikke overdriver, for så drukner du vaffelen og det er nicht so gut.
4. Fordel en del af dejen i vaffeljernet. Gør det lidt af gangen. Sendt et luftkys til din dej som du nu lukker låget over.
5. Din vaffel er færdig når den er gyldenbrun i kanten.
6. Når din vaffel er gyldenbrun tager du den ud og lader den afkøle lidt.
7. FRÅD! Du kan efter lyst putte topping på f.eks. Laks, tun eller avokado.


God appetit følgere!
Knus,

Uitwaaien

Likes

Comments

Har I udforsket den nye Ganni kollektion?
Jeg er selv faldet for mange af deres styles, så meget at jeg allerede har brugt lidt penge på den. Jeg har købt nr. 2 i min første collage, nemlig Yale Isoli sweatshirten i grå/bordeaux - den er så smuk! Teksten fangede mig især: "Love is science", enormt sødt. Tekstskriften er modsat dét rå og så gør det heller ikke noget, at den er i det blødeste bomuld. SÅ LÆKKER.
Sweatshirten blev revet væk på ingen tid, fra de to mest populære sites der sælger kollektionen, "Boozt.com" og "Ganni.com". Den er dog stadig tilbage i Beige/babyblå.
I Gannies tidligere kollektion så vi den samme sweatshirt, dog har den fået to ændringer i denne Pre Spring kollektion. På ærmet er teksten ændret og skriften var før sort, mens den nu er bordeaux eller lyseblå. Den gamle blev også revet væk på nul komma fem. Personligt kan jeg bedre lide den nye udgave, specielt teksten er jeg vild med. Det jo meget heldigt kan man sige, nu hvor jeg ikke fik fat i den gamle.

Jeg har lavet 2 collager til jer, hvor I kan se mine ynglings items fra kollektion. Bare man kunne eje dem alle, ja tak.
Nr. 1 Kershaw T-shirt, Nr.2 Yale Isoli Sweatshirt, Nr.3 Kendal Slik Blouse, Nr.4 Kendal Slik Blouse, Nr.5 Rosemont Crepe Pants, Nr.6 Quincy Beads Top, Nr.7 Mercer Rollneck, Nr.8 Elmira Slik Shirt, Nr.9 Prescott Wool Pants, Nr. 10 Fenn Jacket, Nr. 11 Oakwood Balzer, Nr. 12 The Julliard Mohair Pullover, Nr. 13 Passion Biker Jacket, Nr. 14 Yale Isoli Hoodie, Nr. 15 Yale Isoli Pants, Nr.16 + 17 Rosemont Crepe Shirt, Nr. 18 Yale Isoli Sweartshirt, Nr. 19 Paltrow Glitter Ankle Socks

Knus,
Uitwaaien

Likes

Comments