Idag har vi fått lära oss hur man använder Google Docs. Det var helt okej det funkar väldigt bra när man ska ha grupp arbeten och ska jobba med ett arbete tillsammans men för dokument som inlämningar är det bättre att hålla sig till Word. Det var väldigt lätt att skapa ett dokument allt du behövde var ett Google konto och så var det bara att sätta igång att skriva ett dokument och publicera det men det var lite svårare att dela det men det gick till slut man skulle sparat det och sedan fyllt i den man vill dela den med. och sedan gå in på avancerade inställningar och trycka på skicka.

Fördelar mad att arbeta med detta i samarbete är att man ser att alla gör de dem sak och inte att den latar sig. Man kan bjuda in andra som kan kolla igenom det och kolla så allt är rätt m.m. Jag kan faktiskt inte komma på några nackdelar med det.

Den riken som finns när man gör detta på nätet så kan andra kopiera det och alla andra kan se vad man skriver och det kan vara väldig känsliga saker kanske. .

Blog using your mobile phone - One of the best blogging apps on the market - Click here

Likes

Comments

https://twitter.com/KubaUstianowski

1. Jag tycker inte om Twitter för att jag aldrig andevänder de​.

2. Jag är redan med i Facebook, Instagram, Twitter

3. Nej

4. Folk kan lägga upp saker som sedan inte försvinner internet glömmer aldrig. Det kan leda till näthat och folk blir utsatta för mobbing.  Skaffa inte Sociala medier eller godkänn  inte saker folk man inte känner. 


Likes

Comments

1. Vad tror du är det främsta användningsområdet för bloggar?

Svar: Jag tror att bloggen främsta användningsområden är att folk uttrycker sig fritt på nätet och skriva sina tankar om samhället samt andra objekt om sitt liv m.m. Som dem tror att är intresserat för andra att läsa. Men inte bara privatpersoner använder bloggar företag andevänder också det för t.ex att framhäva företaget göra reklam att synas på något sätt på en blogg och visa att företaget finns.

2. Vad ser du för för- och nackdelar med verktyget? Har du prövat något annat bloggverktyg tidigare? Skillnader?

Svar: ​Fördelar med bloggar ät att företag kan komma ut med reklam om sitt företag och med information om sina produkter.  Men när det finns fördelar finns det oftast nackdelar och nackdelarna är att den som jobbar med bloggen och att det kostar oftast pengar för att ha en blogg som är mer lyxig. Man kan utsättas för näthat.  

3. Tror du att du kommer att få någon användning av bloggar, personligen eller i jobbet efter den här kursen? Varför inte?

Svar: ​Nej jag kommer inte ha  någon nytta av bloggar för att det är tråkigt att ha det tar tid och tiden jag i så fall ägnar häller min tid till annat än detta.


Likes

Comments