Ny blogg: uchenna.herhour.com

Uppdateringen här har varit under all kritik de senaste veckorna, ber om ursäkt för det. Som jag tidigare nämnt har jag haft en ny blogg på gång ett tag nu, därav tystnaden här inne. Men nästa vecka går vår modesajt Her hour äntligen live och min nya blogg likaså. Så länge fortsätter den lilla frånvaron och sedan kör vi all in på nya bloggen som ni kommer att hitta på uchenna.herhour.com.

Puss så länge!

Gillar

Kommentarer

Möten & plåtning

Äntligen fredag! Denna vecka har verkligen gått i ett, ska bli så skönt att få ta det lite lugnt i helgen. Imorse rullade jag ur sängen vid sju efter en timmes snoozande, en vana mina nära och kära nog uppskattar minst med mig. Drog försiktigt undan gardinerna och där var den till min stora förtjusning, solen. Pallrade med lätta steg iväg till Cube för möte och därefter kikade vi in hos killarna som håller på att bygga vår sajt för sista finliret, de måste vara så otroligt trötta på oss och våra tusen önskemål vid det här laget. Men fint blir det! Eftermiddagen spenderades i och kring Petras lägenhet där vi plåtade en drös bilder till kommande artiklar. Kom precis hem och ska svida om till något mer bekvämt, kvällen ska nämligen spenderas med mysmiddag hos AK. Puss så länge!


Gillar

Kommentarer

Veckans planer


Denna dag har kantats av möten och avstämningar för både Her Hour som lanseras inom någon vecka och Adoore sportkollektion som ska plåtas nästa vecka och går live i december. Mycket nya roliga projekt som är på g nu alltså. Det är ungefär så resten av min vecka kommer att se ut också, plus en del häng på universitetet såklart. I helgen däremot visar väderleksrapporten sol och då planerar jag att äta middag ute, gå på födelsedagsfest, besöka bergianska trädgården och se "A star is born" på bio. Längtar redan!


Gillar

Kommentarer