Förlängd tävling och spännande ideér

Hej alla!

Tyvärr så glömde min sambo att ta med sig fotona jag skulle använda till tävlingen och projektet. But bear with me, vi får skjuta upp det lite! Kanske bra då ni får längre betänketid till att gissa vad det ska bli! Jag ska nog kunna komma på något annat projekt att hitta på i morgon! Jag har lite cement hemma, det kan man göra mycket skoj av!

Jag har ju pratat om att jag ska bygga vinställ, men har inte riktigt kommer på någon bra design, så jag tänkte dela med mig lite olika bilder jag har hittat från Pinterest och använder som inspiration. Något ni gillar extra mycket? Kanske börjar skissa på en egen idé imorgon, i så fall visar jag den då!

​#tackförallahejjarropp #elledecoration #tack #lantliv #tacksamhet #trendenser #mitthem #roomforinspo #finahem #skönahem #nordiskehjem #vackrahem #design #inredning #skandinaviskahem #mynordichome #skandinaviskehjem #homestyling #homeinspo #dailyinstainspo #interiorforyou #interior #inredning #roomdeco #binnenkijken #interiorwarrior #myhome #eclectic #interiordesign #drömhus #inredningsdetalj #inredningsinspo #matbord #rustikinredning #rustik #34kvadrat #inredningsbilder #inredningsblogg #elle #vouge #picoftheday #everydaylife #pinterest #pinterestips #picsfrompinterest

Gillar

Kommentarer

Skriv kommentar...
IP: 82.99.3.229