Ligga, kaffe med dopp, träffas på en kaffe är några erbjudanden man fått. Priset är dock paret som ville att jag skulle ha sex, oskyddat och mannen skulle få titta på.

Jag sitter här i min Uber, vinner. Äger. Uber med takbox is the shit

Nu drar vi

Move your blog to Nouw - now you can import your old blog - Click here

Likes

Comments

Bilen luktar marijuana, destination: Max hamburgare

Dude

Likes

Comments

Fan va folk som festar en måndag, sommar eller?

Likes

Comments

Note to self: stanna hemma tills 00:01 och börja då. Inte värt det innan känns det som

Likes

Comments

Det är löning, men fortfarande lite folk ute. Imorgon och i helgen blir det lugnt. Mest grill. Ikväll har jag bara kört Nice damer. Väntar på draget, bör bli surge snart!

Kör försiktigt

Likes

Comments

När det är fest på Brewhouse på PDS så är det alltid mycket att göra.

Jag körde några tjejer som pratade om män, som var otrogna, dem själva låg me kompisarnas killar och kalla alla för slampor.

Jag körde två blinda fina tjejer från One D koncepten till Majorna och sedan tillbaka. Det var fullt ös idag. Katten har jag ont i hjärtat för. Bilen också, den måste få plåster.

Jag plockade upp ett gäng på 5 pers som var utanför Brewhouse lagom vid stängning och körde till eklandagatan. De skulle hämta en påse gräs. En av dem var lite fullare än de andra så han stoppa handen i mellan när dörren stängdes. Han grät lite.

Jag fick också lära mig ett bytt ord, Roffare. Groggluder har fått ett nytt namn.

Näst sista körningen var ett par, sött par, något udda men trevliga. De fråga om jag ville komma upp på en kaffe. De ville höra mer om mig. Jag tackade artigt nej. Kände att det inte var för mig, men de insisterade och till slut kläcker hon: Men vi vill ha en trekant, typ,

Lockande men nä, i så fall måste det vara mot betalning.

Sist ikväll var tre hesa One Direction fans, tre tjejer på 27 som skrålade som dårar. Fräscha, eller två av dem, men trevliga, men de var typ 14 i huvudet. Låna min keps och höll på. Tänk om de visste att ungarna hade löss för 5 dagar sedan.

Så nu kastar jag in handduken och så blir de sova

Ciao

Likes

Comments

Svart katt över vägen, sorry, den är historia :(
Skada på bilen framtid. Inte värt det ikväll

Likes

Comments

Bar himmel idag, Götaplatsen - Göteborg.
Det är fattiga människor i stan, få personer rör sig ute. Det går en dam i kort kjol, med två killar.... Trekant på gång? Jag avundas dem, men snart är den min, robotgräsklipparen. Den ska bli min innan månadens slut. Ingen mer tid att ödsla...

Likes

Comments

Det är kvavt, det är fattiga invånare, det är dåligt med körningar. Ska för kunds räkning frakta en palllyftare från denna adress klockan 16:00 till annan plats i Göteborg. Det är varmt att sitta i bilen och vänta. Men ibland får man ta det onda led det goda.

Over and out

Likes

Comments

Det är lugnt idag, väldigt lugnt och många Über ute känner jag. Tog en sväng på casinot och spenderade mer än jag kört in, får väl se om de lossnar lite nu, det börjar ljusna och då brukar många vilja ta sig hem.

Nu, right now står jag på Götaplatsen och lyssnar på Darin. Sämre har man dock haft det.

Likes

Comments