Om jeg vet hvordan man får kjæreste?

Uken har kicket godt igang. Fine dager på jobb. Fine dager hjemme. Turning i dag, gitarkurs i går. Fri i morgen. Det nytes, og skal nytes. Sliten i huet, da trenger man litt hvilepuls. Ikke mer som skal til.

Mens turningen pågikk idag var Trine og jeg fornuftige og tok en joggetur. Underernært på jogging, er det godt å ha kommet litt i gang igjen. Og godt å ha noen å gjøre det med. Pushe hverandre litt. Alt for lett å finne på unnskyldninger hvis man skal gjøre det alene. Nå kan jeg ikke det. Det digger jeg. Og hva er vel bedre enn å bli ennå bedre kjent med bonus-mammaen til Levi? Ikke vet jeg! Liker det.

Det er så gøy å se hvordan han koser seg med å spille gitar og være på kurs for å lære mer. Det er så moro å se at han suger til seg alt han lærer med en gang. I går satt han og spilte og byttet grep uten å se på hva han gjorde. Shit jeg gleder meg til å stå på forreste rad på alle konsertene hans altså! Jeg har fått bekreftet at jeg kommer inn gratis. Rockestjerne to be.

Deilig dag med rockestjerna mi. Klovnen. Turneren Han med et glimt i øyet. Han som spurte meg i bilen på vei hjem fra kurs i går om jeg visste hvordan man fikk kjæreste. Vi har kommet dit. Åtte år. Det ble stille i noen sekunder, så begynte han å le. På en litt sånn kvalm måte. «Nei det glemte jeg mamma. Det gjør du jo ikke!»
Jeg ler litt ennå. Ønsker deg en fin kveld videre. #singlemom

snap: elinpauls1

instagram: this.collected.memory

facebook: U9Q

#mammaøyeblikk #thiscollectedmemory #mamma #familie #familieliv #mammablogger #livetmitt #gitar #rockestjerne #guttemamma #barn #gutt


Liker

Kommentarer