Vanhin omistamani vaate

Kirjoitin aiemmin postauksen, jossa kerroin nahkarotsin tarinan. Tarinan voit lukea tästä. Kerron enemmän tässä kirjoituksessa takin merkitystä elämääni ja kerron miksi se on lempivaatteeni.

Nahkarotsi on vanhin vaatekappale, jonka omistan! Se on iältään yli 25-vuotta vanha.

Halusin kuvata rotsin kanssa uuden asun, koska minulla oli selkeämpi visio mitä aion takin kanssa yhdistää. Takin kanssa sopii ehdottomasti kokomusta asu. Halusin lisätä sporttista vaikutelmaa Adidaksen statement-huivilla. Ketjut asussa on toinen yksityiskohta huvin kanssa, joista pidän paljon nytten!

Rotsi on kuitenkin tosi ajaton takki tyyliini ja siihen on melko helppo tyylitellä muitakin vaatteitani. Onneksi rotsilla pärjää lauhemmilla (ainakin -10 asteen) pakkasilla ja se on hengittävää aitoa nahkaa, jonka ansiosta se kestää vuosia käytössä. Kuluma jälkiä tottakai takissa löytyy ja onneksi ne vain sopivat takin rokahtavaan tyyliin. Tykkään takin suorasta ja väljästä mallista, jonka alle voi pukea enemmän vaatekerroksia suuremmille pakkasillekkin. Syksympänä vaatekerrosta ei onneksi tarvitse olla yhtä paljoa kuin talvella.

Merkitykseltään takki on minulle tärkeä, koska se on ollut äidilläni käytössä nuorempana ja siitä on muistoja vuosien varrelta. Arvostan suuresti kestäviä vaatteita vuosien saatossa, ja ne ovat kuitenkin vielä jollain tapaa muodissa. Vanhempia vaatekappaleita on useimmiten helppo yhdistää nykypäivän vaatteisiin, jos on yhtään trendejä seurannut, taikka muuten tietää tyyliinsä sopivaksi vaatteen. Tärkeintähän on, että itse tykkää kantaa vaatetta, oli sitten minkä tahansa mallinen vaate kyseessä. Ja vanhoissa vaatteissa on sekin hyvä puoli, että pysyy uniikkina! Ei samanlaista vaatetta monesti tule edes vastaan. 👍

Tässä hieman pohdittavaa omaan vaatekaappiisi,

-Onko sinulla vanhaa vaatetta olemassa vaatekaapissasi?

-Kuinka vanhoja vaatteesi ovat?

-Annika

Tykkää-merkinnät

Kommentit