Tylsän asun pelastaja

Oletko kyllästynyt pukeutumaan kokonaan mustiin vaatteisiin? Tuntuuko sustakin, että
kaipaat jotain vaihtelua kokomustaan?

Minusta kokomusta näyttää mulle liian tylsältä. Kuitenkaan en sanoisi ettenkö itse ikinä enää pukeutuisi kokonaan mustaan. Tuohon ajatukseeni varmasti vaikuttaa se, että tykkään niin paljon mustista vaatteista valkoisella kuviolla tai tekstillä. Mun silmä kaipaa usein näitä mainitsemiani elementtejä viimeistelemään mustat vaatteeni.

Mustasta asusta saa paremman näköisen asusteilla ja/tai näyttävällä takilla

Mustat farkut ja poolo ovat mun syyskuun asuissani käytetyimmät vaatekappaleet. Näitä on tosi helppo yhdistää toisiinsa. Erilaiset asusteet tuo tähän kyseiseen mustaan asuun särmikkyyttä ja viimeistelyä. Olen tässä syyskuun aikana näihin väljänmalisiin farkkuihini käytön mukaan aina vain enemmän tykästynyt.

Ruututakkihaaveilua

Päälläni oleva ruututakki on Marimekon viime vuoden mallistolta. Viime vuoden maaliskuussa sovitin tätä takkia, mutta jätin ostamatta. Olin alun perin ostamassa Jokapoika-puseroa, ja näiden yhteissumma olisi ollut liian huikea. Liian myöhään muistelin takkia, jota en löytänyt enää Marimekon verkkokaupasta saatikka myymälästä. Lauantaina 5.9 töiden jälkeen lähdin Ideaparkin Marimekkoon ostamaan Unikko-kangasta omiin ompeluprojekteihini. Kierrellessäni myymälää huomasin tämän takin. Takki oli jopa alennuksessa. Ostin takin, Unikko-kestokassin ja kankaat hyvissä mielin.


Silloin en tiennyt, että Ideaparkin myymälä on outlet-myymälä, josta löytyy vanhaa ylijäänyttä mallistoa.

Mikä on sun syyskuun lempivaate?

Annika

#art #bestof2020 #suomi #helsinki #marimekko #finnishdesign #suomalaisetblogit #muoti #bestofnouw #ootd

Tykkää-merkinnät