Mun elokuu ei alkanut hyvin

Elokuun 9. päivä, Lähdin sunnuntaina ihanan sään innoittamana Suomenlinnaan poikaystäväni kanssa. Kuvailtiin mun kännykällä paljon kivoja kuvia Suomenlinnan eri paikoissa. Mulla oli myös järjestelmäkamera mukana, jotta voisin myöhemmin vertailla kännykän ja kameran kuvia. Ihan kuvailujen loppupuolella halusin lopuksi ottaa kuvia vaaleanpunaisen Rantakasarmin luona. Kun otin laukustani kamerani, puhelimeni tippui samalla kiviseen maahan. Kännykän näytön vasempaan yläkulmaan tuli syvä halkeama. Ei oo todellista! Olin kauhuissani. Puhelin sekosi aivan täysin.

Seuraavana päivänä sain jotenkin kännykkäni ilmoitukset näkyviin. Niistä selvisi, että mulle oltiin soiteltu muun muassa töistä. Siinä sitten oli selittämistä, mitä mulle oli tapahtunut puhelimeni kanssa. Onneksi sain lainattua poikaystäväni kännykkää puheluihini. Olin tän tapahtuman jälkeen pari päivää ilman kännykkää! Onneksi mun vanha puhelin odotti mua kotona Tampereella.

Lähdin selvittämään eri huoltoliikkeiden hintoja puhelimeni korjaukseen. Huikeita summia puhelimen näytön korjaukselle annettiin. Lopulta päädyin viemään puhelimeni Giganttiin, koska olen sieltä sen ostanut muutaman kuukauden sisällä. Mulle arviointiin kolmen viikon huoltoaikaa ja hinnaksi ainakin 300 euroa. Tämä arvioitu kolme viikkoa sopisi melkeen mun lomaviikkoon, joten jätin Helsingin myymälään huoltoon. Sain muutaman päivän jälkeen viestin, että puhelin on lähetetty ulkopuoliselle korjaajalle. Ajattelin, että varmasti kerkeää lomaviikolleni valmistumaan. Mitään ei sitten kuulunut puhelimestani, ja lomaviikko lähestyi.

Ennen lomaviikkoani ompelin itselleni ja läheisilleni puuvillaisia kestomaskeja. Halusin valmistaa nämä valkoisena ja mustana kuminauhalla sekä puuvillanauhalla. Pidemmille ajoille nauhallinen maski on hieman parempi, koska se ei ala hiertämään korvia. Kestomaskeja valmistan tilauksesta, tästä pääsee blogipostaukseeni tai tilaa multa kohdasta. Nämä maskit tulivat itselläni tarpeeseen matkustamisen yhteydessä.

Elokuun 22.päivä, Lähdimme lauantaiaamuna Tallinnaan. Alunperin olimme päättäneet 3 päivän miniloman, mutta hyvän tarjouksen saatuamme olimme samassa hotellissa kaksi yötä lisää. Isoin plussa tarjoukssa oli, että huonetta ei tarvinnut vaihtaa. Tallinnasta tulen kirjoittamaan myöhemmin paremmin.

Syyskuun 7.päivä, Palatakseni puhelimen päivitykselle. Sain viestin ja soiton Samsungin huollolta, jossa kerrotiin kustannusarvio. Arvion jälkeen kysyttiin viestillä haluanko korjata arvion mukaisesti puhelimeni. Hintahan on jo korkeampi kuin se mitä Gigantissa oltiin arvioitu. Päädyin kuitenkin hyväksymään arvion, koska olen ostanut korjauksen aikana uusia lisätarvikkeita kyseiselle mallille.

Annika

Tykkää-merkinnät

Kommentit

I don't speak Polish ,
Joskus mietin, miten ihmeessä olemmekaan joskus pärjänneet ilman puhelimiamme! Muutama päivä ilman puhelinta kuulostaa katastrofilta!
www.lily.fi/blogit/i-dont-speak-polish/
Tyylipersoonallisena
Tyylipersoonallisena,
Lähinnä mua harmitti se, että nykyään melkeen kaikki tärkeät asiat on puhelimessa. Esimerkiks, kun lähdin junaan ilman kelloa se matka oli pelkästeen yhtä tressin virtaa.
nouw.com/tyylipersoonallisena
Tiina,
Onpas ihana kollaasi. Harmi, että oli hiukan epäonnea puhelimen kanssa mukana.
poseland.fi/vuorenpaanmatkassa/
Tyylipersoonallisena
Tyylipersoonallisena,
Kiva, että tykkäsit kollaasistani! 😊 Onneksi epäonneni tuli vasta reissun päätteeksi niin ei pilannut koko reissua.
nouw.com/tyylipersoonallisena
TuuliMariaa
TuuliMariaa,

Olipa ikävä kuulla ettei elokuu alkanut hyvin 😟

nouw.com/tuulimariaa