Jahaaap var man här igen för ungefär tredje gången, har glömt och nämna att för ungefär 2-3 veckor blev jag tyvärr attackerad av en elak konstig ras, katt.


Var ute och gick på min kvällspromenad på onsdagskvällen när vi började närma oss kanten av byggnaden på höger sida, jag gick och nosade i marken som vanligt när från ingenstans dök det upp en stygg vit katt och hoppade rakt mot min nos! Hon klöste tyvärr på min nos och i ögat, den smärtan har jag aldrig känt förut, så jag tog min tass och la den över ögat och skrek allt vad jag hade. Matte tog upp mig och blev rädd själv, speciellt när hon såg blodet komma ur ögat. Hur allvarligt det var visste vi ju inte? Det enda jag vet är att det gjorde SÅ ONT! Tänk er själva människor, när ni får en ögonfrans i ögat hur ont och irriterande bara det lilla gör, då ska ni bara veta hur ont det gör att få en klo rakt i ögat.

För det var det som hände fick vi reda på under första akutbesöket under torsdagsmorgonen, jag fick alltså klon i ögat. De kletade massa smörja med olika färger i mitt öga, jag var bara helt lugn då jag förstod att det bara var bra saker för att hjälpa mig och för att få bort smärtan. Efter det första besöket fick jag mina småflaskor med några konstiga ögondroppar och en flaska som gjorde mig väldigt väldigt sömning under dagarna, antibiotika 🙄 Så har jag fått gå tillbaka 2 gånger nu för att kolla om det blir bättre och läker, vilket jag fick besked om idag att det ser jättebra ut och läker!

Förlåt för ett längre inlägg idag.... hoppas eran fredag blir lika lycklig som min blev nu 🐶💪🏼

Tyson

Hittade mig en kompis 🐶

Fick tag i honom sen!

Blog using your mobile phone - One of the best blogging apps on the market - Click here

Likes

Comments

Då var det snart en vecka sen jag dök upp här på Nouw! Kanske ska fira det med 2 ben? En med kyckling och en med biffsmak? Matte är ju borta halva dagen på sina "jobb" ärenden, vilket innebär; ta fram alla leksaker till dörren och spendera dagen där för att senare invänta henne till kvällen! Då har hon massa att städa sen när hon kommer tillbaka, som straff att hon inte tagit med mig!

Men innan allt det så ska jag visa er vad jag gör nu, fyllde ju år för inte så längesen, 2 juli blev jag hela 24 år (2 människoår) så sitter och kollar massa bebisbilder på mig själv här på golvet. Tänkte att jag kunde dela med mig några till er också, så här kommer några
:

Livet när man kunde slagga var som helst 💤

Likes

Comments

Blir ni också väldigt trötta utav regn, grå himmel och början av veckan? Då ska ni få lite idéer på hur man kan bli gladare och piggare av små enkla tips...

•När din sambo, mamma/pappa, kompis, vem som helst, kommer hem så ska du springa allt vad du kan och hoppa upp i deras famn och visa att du är glad att dem kommit hem. Vem blir inte glad av att göra andra glada?


•Lägga sig på rygg i soffan och kolla runtom i rummet och bara chilla i den positionen ett tag


•Gå på promenad och bara stå där ett tag och känna blåsten i ansiktet


•Hitta de bästa vattenpölarna att hoppa i och tävla vem som blir blötast

•Hitta ett par fula skor (brukar ta mattes favoritskor) och ta med dem till ett gömställe och tugga sönder hörnen.


Det här är några få utav de saker jag brukar göra när jag behöver livas upp lite dessa ensamma och trista dagar! Hoppas ni fick inspo och hjälp.


Tyson

Likes

Comments

Vaknade runt 8 tiden idag och väckte bästa matte genom att slicka henne över hela ansiktet, tänkte om inte jag kan få sova så ska inte hon det heller.

Gick min morgonpromenad, träffade några få hundar och hälsade på dem såklart. Nu ligger jag på golvet och kollar när matte är konstig och springer som en dåre på nån konstig maskin, ser jättetråkigt ut så hämtade ett ben och la mig bredvid, tar väl min morgon tupplur innan det är dags för lunch 🍖

Tyson

Passar väl även på att vinka till alla mina läsare! 👋🏼🐾

Likes

Comments

Just nu har vi lite lördagsmys och så drog jag upp telefonen och lekte lite med snapchat filtret, det tyckte tydligen mina kompisar här hemma var skoj så dem sitter och mobbar bilderna i soffan. Jahaaap det var min lördagskväll det, plus lite pizza hann jag ju sno från matte medan hon var i köket, hur ser era myskvällar ut? 🍕

Tyson

Likes

Comments

Idag har jag bara slappat hela dagen, min matte har varit borta ungefär hela dagen, förstår inte var hon tar vägen, säger att hon ska iväg och jobba hela tiden men vem vill göra det? Varför göra det när man bara kan slappa hela dagen och tugga ben som mig?

Men till slut kom hon äntligen hem och jag bara skriker av lycka, hon hade köpt med massa salami till mig, finns inge bättre än salami och min matte! Så nu ska jag gå på promenad för salamin måste ut känner jag och dags att äntligen få leka i parken ett tag.

Hoppas ni får en lika slappad dag som jag

Tyson

Likes

Comments

Nemen Tjabba och kul att ni hitta hit, är väldigt nervös över att börjat blogga men hoppas det ska gå bra 🐶 Ska försöka uppdatera så gott det går, just nu är jag väldigt trött över allt arbete med bloggen så ligger här i soffan och chillar med min leksak och tänkte fortsätta med det. Vi ses mer imorn, ha en god sömn

OBS, vet, jättedåliga bilder 🙄 Orkade inte fixa dem

Tyson

Likes

Comments