Instagram@wilmatysk

Leffe är en av de snällaste hästarna jag någonsin träffat på han ligger på över 180 cm i mankhöjd men han skulle inte göra en fluga förnär. man kan släppa den killen i gången och springa iväg och hämta något och när man kommer tillbaka står han där som ett ljus och väntar. vi hade lite oenigheter i början men nu börjar vi komma överens så senaste gången fick vi ihop dendär jävla vänstergaloppen som det inte riktigt finns ork till att hålla ihop själv så hänger man inte riktigt med så får man sig en riktig galopptur på bjässen.

Likes

Comments

Denna häst är min ridlärares ögonsten, hon är 10 årigt svenskt halvblod på cirkus 177 cm i mankhöjd så det är en ordentlig fallhöjd om man skulle få för sig att ta ett smakprov av backen så jag rekommenderar att man har en fallskärm i nödfall för den märren är en riktig studsboll. Det kan ju vara därför ridlärarn min köpte henne som hopphäst men jag tycker hon är alldeles för fjollig men det ger en lite spänning i vardagen att sitta på det krutpaketet!

Likes

Comments

Här kommer lite kort info om mig för er som orkar sitta å läsa sånt här skit men i alla fall.

Jag heter Wilma och är 17 år, jag är helt hästtokig men älskar även motorer av alla dess slag

Volvo in my heart <3

Volvo är bäst! säger ni något annat så bannar jag er ;)

jag har 3 bröder, 2 äldre och en yngre. Morsan min bor på Åland som ni redan säkert har förstått och jag bor med henne. Farsan bor ju som det är nämnt här ovan att han bor i Jämtland, mina bröder bor även dom i Jämtland så vi träffas inte så ofta. Jag ska försöka uppdatera ofta men när man är heltids studerande och även stalldräng åt en av ridlärarna på skolan så kan det bli lite knapert med tid över till annat.

tare lugnt peeps

tjenixen

Likes

Comments