Hej och gott nytt år på er de har varit ett fantastiskt år för mig både bra och dåliga saker har hänt. Jag vill tacka min familj och min fantastiska syrra  nouw//siridressyr och mina bästa kompisar Thor och cornelia för allt stöd och min fantastiska hopp tränare Erika 

Blog using your mobile phone - One of the best blogging apps on the market - Click here

Likes

Comments

Han är så söt och så tittar han i kameran

Likes

Comments

DDagens Ofit idag tisdag 17-10-03

Likes

Comments

Idag har jag hoppat och de gick bra. De var ganska lågt men ändå. Min syrra Siri tävla idag och de gick helt ok. Imorgon e de skola och nu ska jag bädda så ses snart.

Likes

Comments

Idag är de dressyr tävling som gäller för mig. Jag ska tävla allsvenskan i division två. För viarp kör och ridklubb. Jag ska tävla Daylight. Hoppas de går bra för mig.

Likes

Comments

Hej jag heter Tyra och e 11 år, jag älskar mode mat och djur. ni ska följa mitt liv så har kommer lite info om mig. Min häst heter Daylight och är en B-ponny och är en fux( en rödbrun häst). vi tävlar i hoppning och dressyr. Jag har en hund som heter Pomona och är 8 år. Jag har en kat som heter star och är 3 år. jag bor på en gård med mamma, pappa, min syster Siri och massa djur. Jag har alltid inte haft de lätt i skolan. Jag har varit mobbad 5 gånger i långa tider och varit lite utfrust. Under hela ettan och halva tvåan var jag mobbad och utfrust. Sen halva trean och hela fyran med ett litet uppehåll. Jag har inte så många vänner men dom jag har älskar jag och jag är lite speciel. Hoppas ni kommer gilla mig och bloggen.

Likes

Comments