Tänkte bara säga att jag har en ny blogg nu! 

www.nattstad.se/tyraslife

Gå gärna in och skriv något bra, eller bara läs vad jag gör 😊

Design your blog - select from dozens of ready-made templates or make your own; simply “point & click” - Click here

Likes

Comments

Hej! Hej! snart är det påskansen och här är några bilder om hur jag ser ut :)

Likes

Comments

Hej! Hej! nu har jag haft musik så nu väntar jag på att spanskan ska börja. I morgon är det påskdansen! Jag vet inte riktigt hur jag ska ha håret men jag har bestämt vilken klänning och skor jag ska ha, Jag ska inte säga hur klänningen ser ut eller något sådant för jag lägger upp en bild i morgon hur jag kommer att se ut. jag börjar inte fören om 10 min så jag har ingenting att göra så jag sitter på Facebook. Nästa vecka ska jag och träna. egentligen skulle jag i dag men eftersom jag har/ är sjuk så får jag inte träna för mamma har sagt att jag ska vila den här veckan så jag inte blir mer sjuk. 

Likes

Comments

Hej! Hej! i dag är min slöjdlektion inställd på morgonen så jag börjar inte fören 9.35 i dag 😃 


Byee!

Likes

Comments

Hej! Hej! I går kände jag att jag hade ont i halsen :( det har inte precis blivit bättre. På torsdag är det Påskdansen och efter det får vi påsklov! 

nu kommer Zelda och Jag sitter med Margot så nu ska jag sitta med dom innan jag åker till skolan så byee! 
Likes

Comments

Hej! Hej! Just väntar jag på att engelskan ska börja så Jag, Emilia, Emelie, Tuva och Natalie ligger på bänken i en rad. 
                                                                                       * Fett stirriga ögon*


Likes

Comments

Hej! Hej! PÅ morgonen var jag och köpte Choklad. Jag älskar den där Oreo chokladen så jag köpte en själv och så fick jag en av Mormor.  Jag tog ur hårförlängningen i går och så ska jag stoppa i den på söndag i gen för jag orkar inte ha på mig den under helgen. Det känns jätte konstigt att inte ha det för jag har ju haft det i en vecka. Jag kommer inte på så mycket mer att skriva så Byee!
Likes

Comments

Hej! Hej! Har kommit på att jag ska göra "dagens selfies" för jag tar ju selfies varenda dag haha 
Likes

Comments

Hej! Hej! I dag slutar jag kl 3 för vi har elevens val -.- i dag ska jag hem efter skolan, äta, sitta vid datorn/ Kolla tv, Vara med syskon, mamma och hund. I dag har jag inte så där jätte mycket att blogga om för det har inte hänt så mycket i min lilla värld. För jag har tvångs vaknat ( mot min vilja) klätt på mig ätit borstat tänderna, klätt på min ytterkläder, och gått till bussen, varit på sy-slöjd, musik, spanska, so, matte och elevens val och sen ska jag ta mina grejer och sätta mig på en buss hem i gen.. Det är så min vardag måndag till lFredag brukar se ut för mig. 

Nu ska jag då byee! 

                                          

                                                                                * Allt ser bättre ut i svartvitt*

 Likes

Comments

Hej! Hej! Jag har precis haft Dans och egentligen slutar jag men jag ska gå på en extragrej så jag får godkänt i vissa ämnen Jag ska gå skola till 17 i dag -.-  Nu ska jag kolla på en redovisning Ida ska göra på engelskan så byee!

                                                                                              

                                                                     * Här kommer lite bilder som jag har tagit i dag *


Likes

Comments