Hej❤
Okej så jag har inte riktigt något att skriva om just nu förutom att jag kanske inte hinner lägga ut så mycket just nu eftersom jag har mycket läxor å så med skolan, men som sagt jag har lovat att den här gången ska jag faktiskt uppdatera så mycket jag kan så jag får väll skriva om varför jag har de svårt att skriva hahah.
Men jag tänker skulle ni kunna skriva vad ni vill se på den här bloggen eller något roligt jag kanske skulle kunna testa så jag sen har lite idéer till nya inlägg.
Tyra❤

Design your blog - select from dozens of ready-made templates or make your own; simply “point & click” - Click here

Likes

Comments

Hej❤
Okej satt de här med att blogga verkar jag inte vara så bra på då jag glömmer bort de hela tiden men jag tänkte att nu ska jag försöka så gott jag kan för att uppdatera minst en gång i veckan, men skulle ni då kunna skriva lite vad ni tycker att jag ska skriva om och sånt.
Så ska jag försöka att uppdatera så mycket jag kan.
Tyra🌸

Likes

Comments

Hej
Okej jag vet att jag varit seg igen men jag har inte haft något att riktigt blogga om, så de har varit segt
De ända jag kan blogga om nu är väll att jag har dragit på mig en riktigt jobbig förkylning som är svår att bli av med, har ni tips på de hjälp mig gärna

Ja de va väll de ända intressanta för nu hahah men jag ska komma med nog inom denna vecka så hoppas vi hörs snart

Puss Tyra❤

Likes

Comments

Hejj❤
Hoppas ni har haft en riktigt bra midsommar, för de har jag eftersom vi åkte ner till Skåne där min farfar bor och firade där som bi gjort sen flera år tillbaka
Under vår underliga midsommar så kör vi massor av olika tävlingar och sen även en golf tävling (men den är jag inte med på).
Och som ni förstår den som får flest poäng i tävlingarna vinner o så hahah.
Men vädret har väll kanske inte varit de bästa eftersom de har regnat och sen blivit sol så har de varierat så, men förutom de så har de varit fantastiskt som vanligt.

Jag hoppas nu att ni haft en lika bra midsommar som jag haft och att ni har de lika bra nu💕
Tyra🌸

Likes

Comments