Blog using your mobile phone - One of the best blogging apps on the market - Click here

Likes

Comments

Hej,
Det var väldigt längesen jag bloggade och varför jag inte har bloggat är för att det händer så mycket nu och jag har inte haft lusten att blogga.

Idag så hade vi lucia tåg i skolan och om jag ska vara ärlig så var det nog det sämsta lucia tåget jag har sett. De flesta som stod där framme och sjöng tramsade sig och ville typ inte vara där, såg det ut som.
Jag tycker att ett lucia tåg ska vara något man ställer upp på ifall man vill vara med och inte för att man vill missa lektioner.
Men men alla tänker olika.

Isabella

Likes

Comments

Hej, har faktiskt gjort så att jag skaffat en egen blogg nu :) så ni är väldigt välkomna att besöka den, uppdaterar så ofta jag kan!
Besök min nya blogg på denna adressen:
Nattstad.se/Julia9908

Julia

Likes

Comments

Haha så sjukt dålig humor, men sån är jag :))

Julia


Likes

Comments

Hellu! Tisdag idag då... Var så sjukt trött imorse men fick upp o hoppa ändå :D första lektionen var bild och nu sitter jag och har håltimma och väntar på alla andra som har slöjd eller matte som elevens val ska sluta :) om 40 min ska vi ha SO en stund och sedan ska vi gå ner till aulan för att lyssna på en föreläsning om droger, 100% säker att den kommer bli najs :)

Julia

Likes

Comments

Bara jag som fascineras av alla dom som är så grymt bra på det här med smink?! Hihi önska bara att man kunde vara lika bra.. Dock är vi ju bra på olika saker :)

Julia


Likes

Comments

Svårt att ge släktingar och vänner svar på vad du önskar dig i julklapp? tänkte ge er 8 tips vad ni kan önska er och inte bara tips till alla tjejer därute utan även till killarna!  Om du hittar något du gillar på bilderna men inte vet vart dom kommer ifrån är det bara att fråga, kram

Vad man kan önska sig som tjej:

Girl

Girl by julia9908 featuring victoria secret fragrances

Vad man kan önska sig som kille: 

boy

Julia

boy by julia9908 featuring Ralph Lauren

Likes

Comments

Hejsan! visst känns vissa dagar bara vara mörka o grå och man är allmänt deprimerad? har skapat en spellista för just såna dagar då man bara kan fundera kring livets mening och vara en aning deppig, för det kan vi alla behöva ibland! :))

Julia


Likes

Comments

Visste ni att Jönssonligan ska göra film igen? Hur kul är inte det asså?! Fick reda på det igår, dock ska "Den perfekta stöten" som den heter inte spelas av dom ordinarie skådespelarna utan några nya, vilket jag tycker är väldigt tråkigt. Fast dom är ju gamla nu och om jag kommer ihåg rätt så är en av dom död? Växte upp lite halvt med Jönssonligan och har sett filmerna många gånger om! Och då känner man att nu när dom kommer med en ny film med andra skådespelare känns det som barndomen bara flutit iväg och alla år har gått så fort! Bara jag som känner så? Sedan har Albin gjort en jättebra låt till filmen som i själva verket heter "Vilken jävla smäll" riktigt bra! Tycker alla ska lyssna på den. Ser fram emot denna filmen riktigt mycket och är ett måste att se :)
Julia


Likes

Comments