Hejsan! Här är en ny redigering som jag gjorde igår, använde mig utav Artstudio och Gimp 2.8.

Jag är faktiskt ganska nöjd men vad tycker ni?💗

Kommer att skriva om en utav mina hästar igen lite senare idag.

Vi hörs! //Julle

Move your blog to Nouw - now you can import your old blog - Click here

Likes

Comments

Hej på er! Jag är ledsen för att jag inte bloggade något igår... Jag blev nämligen hackad igår kväll så jag kunde inte logga in.

Jag är så sjukt trött på att vissa människor inte har någon respekt för andras liv. Det var ju inte direkt som att jag behövde något sånt här just nu... Men det är som tur va löst nu och personen sålde inga hästar, tur i oturen skulle man kunna säga.

Men jag har ingen lust att skriva så mycket mer om det just nu men jag ville bara säga att det är anledningen till att jag inte orkade blogga något igår.

Nu ska jag ta och bli bättre på att uppdatera dagligen så hörs vi!

//Julle

Likes

Comments

Hej på er! Ville bara säga att jag är ledsen för att jag inte har hunnit blogga något sedan i onsdags, har inte varit på topp humör om jag ska säga så.

Känner mig rätt nere just nu och det är inget jag ska skriva om här men jag har funderat över en sak sjukt länge, det är något som jag inte vill ta upp här men många vet nog redan vad jag pratar om... Iaf så har jag inte loggat in på sso på 2 dagar pga. detta men jag ska logga in imorgon💓

Just nu har jag försökt att hinna med minst 1 inlägg per dag men tänkte försöka uppdatera mer med minst 2 inlägg per dag. Jag kommer att fortsätta med historierna om mina hästar imorgon.

Förlåt för en repost bild men jag har verkligen brist på sso bilder på mobilen. Imorgon så ska jag ta och fota lite så att jag kan uppdatera med lite fräschare bilder👌

Hare bra! //Julle

Likes

Comments

Hej på er! Nu tänkte jag skriva lite om vad jag har för åsikter kring dagens onsdagsuppdatering.

Ska jag vara ärlig så tycker jag inte att det var något speciellt med den här uppdateringen...

Jag hade gärna önskat att det händer något rejält nu, så som ett nytt område eller någon större förändring i spelet t.ex. att man kan gå med hästen i grimma och grimskaft mm.

De dagliga uppdragen på paddockön var inte något som var så önskat enligt min åsikt. Jag är lite trött på dagliga uppdrag, skulle verkligen vilja ha spännande och lite mystiska uppdrag.
Jag har väll inte så mycket att säga om uppdragen.

Under dagens uppdatering så kom det även ett helt nytt lopp... Det var inget vanligt lopp utan det var en hoppbana, super roligt verkligen då hoppbanorna är bland det roligaste jag vet. Jag hade gärna önskat att det hade kunnat komma lite fler banor och inte bara en men en är ju självklart bättre än ingen. Jag ger det nya loppet 8/10 hästskor. Jag tycker att det är super bra att bommarna går att riva! Det gör det mycket mer verkligt.

Det öppnade även en ny butik vid paddockön, väldigt roligt med en ny butik men nackdelarna är att man måste få bra rykte för att kunna köpa något. Ska jag vara ärlig så är jag trött på att göra uppdrag med tanke på att det oftast är samma slags uppdrag. Jag vill se lite variation och lite mer spännande uppdrag.

Sist men inte minst så fick alla spelare tillgång till en kod som man får en helt ny tröja av. Väldigt gulligt av sso att ge oss en tröja men det är samma sak här, kläderna vi får saknar variation... Jag skulle vilja att sso designade lite olika modeller av t.ex. tröjor när de ska ge ut det till spelarna då det nästan alltid är stickade tröjor.

Koden ni ska använda för att få tröjan är STARSWEATER4U

Som jag tidigare har sagt så gör sso ett jätte bra jobb och jag är jätte tacksam för att de håller igång spelet! Det jag skriver är endast önskemål och åsikter, alla tycker ju som sagt olika.

Ha det bra!
//Julle

Likes

Comments

Hellu på er!

Jag är väldigt dålig på att blogga ibland, glömmer bort det i allt annat jag håller på med, men jag ska självklart hålla i denna bloggen då det är grymt kul att skriva här!

Senare idag när servern kommit upp så kommer det åtminstone två inlägg, ett om onsdagsuppdateringen och en presentation om en utav mina hästar.

Hörs senare, puss på er 😘

/ Myra

Likes

Comments

Igår var jag ute på en mysig ridtur med bästa Paloma💕

Det var jätte soligt och varmt ute igår, solstrålarna hettade verkligen mot skinnet. Såå härligt nu när man längtar efter sommaren som mest!

Paloma har haft vila under en längre tid nu då hon precis har utbildats. Jag ska börja sätta igång henne igen nu och igår så red vi ut på en kort ridtur för att komma ut lite och hon var verkligen pigg haha. Det slutade med att vi hoppade över några små stockar vilket hon verkligen njöt av!

//Julle

Likes

Comments

Hej!

Tänkte dela med mig av tre redigeringar som jag är rätt nöjd med. Jag lägger upp dom i ordning (den senaste sist osv)

Den jag gjorde sist är jag dessutom väldigt nöjd med!

Så, vad tycker ni?

/ Myra


Likes

Comments

Nightstar eller Star som han också kallas är en American Quarter hingst på 6 år. Han är 138,3cm i mankhöjd och han räknas alltså som en C-ponny men han förväntas att bli en maxad C-ponny eller kanske till och med en liten
D-ponny. Star föddes en kall vinterkväll den 9 Januari 2009 i ett litet privatstall utanför Valedale.

Star såldes till Thomas M som red in honom, han köptes av Thomas för att gå som ridskolehäst men redan efter den första vecka så upptäckte de att Star inte passade som ridskolehäst då han var alldeles för stingslig. Under en ridtur i skogen med de lite mer avancerade eleverna så drog Star iväg med en av rideleverna på ryggen. Det slutade inte bra och tjejen som red Star skadade sig ganska allvarligt.

Efter det så bestämde sig Thomas för att sälja Star på en gång och en ung tjej köpte honom. De startade en LC (90cm) som högst där de tog en andra placering. Tyvärr så höll inte Star som tävlingsponny då han lätt blev stingslig och olydig eftersom att han fortfarande går som hingst.

En utav mina hopptränare tipsade mig om Star eftersom att jag bara rider 2 utav mina 16 höstar just nu. Alla mina andra hästar har vila och Totte och Bella har tyvärr fortfarande kvar sina skador. Jag åkte iväg och provred Star och jag fastnade för honom direkt! Han var helt underbar och verkligen rätt typ av häst för mig då jag gillar lite "fart och fläkt". Det är en stor utmaning att träna Star och att lyckas starta några tävlingar med honom men eftersom att jag inte har så många hästar att träna just nu så känner jag att jag kan lägga ned mycket energi på honom.

Star är verkligen världens snällaste häst bara han förstår vad man menar. Han hoppar alla typer av hinder och går fram över allt bara man visar honom tydligt hur han ska gå till väga. Det gäller att ha skänkeln intill då han viner av om han inte känner sig trygg. Star behöver verkligen en orädd ryttare som han kan känna stöd hos.

Jag har stora förhoppningar på Star och jag tror att vi kan komma långt med rätt typ av träning! :)

Likes

Comments

Hej på er!
Jag hade fullt upp igår så jag börjar med historierna om mina hästar idag istället. Jag kommer att börja med min första häst, sen den andra hästen jag köpte osv.

Här är en halvdålig redigering som jag gjorde för någon timme sedan.

Ha det bra!
//Julle

Likes

Comments

Hej på er! Jag har lite brist på idéer angående vad jag ska skriva för inlägg... Men sen så tänkte jag att jag kunde ta upp det här med buggar.

Alla buggar är förbjudna och det strider mot Starstables regler att göra olika buggar. Att hålla på med buggar gör att spelet blir sämre... Vissa buggar kan t.ex. göra så att man får gratis sc, om sådana buggar sprids vidare vilket de ofta gör snabbt så för starstable ett stort problem. Man måste köpa starcoins eftersom att starstable behöver tjäna pengar för att kunna hålla igång spelet. Det är INTE grattis för starstable teamet att hålla igång spelet, betala de som arbetar där mm. Så starstable behöver då som sagt tjäna in pengar på något för att kunna fortsätta att hålla igång spelet.

Vissa mindre buggar gör inte så jätte mycket kanske man tror men alla buggar är något som inte ska vara möjligt att göra. Det tar både extra tid och pengar för sso att fixa till alla buggar.

Jag kommer att lägga upp lite information om 1 av mina hästar idag, imorgon lägger jag ut en till osv.

Ha det bra! //Julle💕

Likes

Comments