Albas dagar i Leksand!

Jag är och hälsar på Emma i Leksand. Vi kom hit i torsdags och då då åt vi middag. sedan satt jag och Emma på hennes rum och pratade till klockan blev ganska mycket.

Fredag: Det var super soligt och inga moln på himmelen. Jag behövde vakna klockan 6 för att sedan sitta i bilen klockan 7 med cykelkläder på. Så klockan sju var vi på väg mot Oxberg... när vi kom fram till Oxberg var det redan fult på den stora parkeringen där starten gick. När jag klev ur bilen skulle vi hämta nummerlapparna och sedan träffade jag och pappa min tränare. Han påminde mig om lite grund saker. Sedan skulle jag in i startfållan, värma upp och sedan starta.

Starten går och alla börjar trampa. Redan efter första kontrollen börjar jag få ont i ryggen och behöver dra ner lite på tempot. Hela loppet går väldigt fort om snart svänger jag upp på målgatan i mora för att gå i mål efter att ha kört ungdomscykelvasan 2015!!! 12:e platsen var jag nöjd med😄👌 (jag tävlade med tjejer 11-12)(det var 23 med i min klass.)

Lördag: Idag har jag hängt med Emmas syster i Falun och shoppat. Jag köpte inget men det var ändå kul att kolla! Ronja, Emmas syster, köpte lite saker. det har varit fint väder och jag har haft det supppppeeeeeeeeeeeer bra här tillsammans med Emma men är snart på väg till Sthlm.

Likes

Comments