UTMANAD

Godkväll.

Ikväll slår man sig ner med blandade känslor. Imorgon börjar en ny vardag. Har en gnutta ångest, nervositet och prestation i kroppen. Samtidigt är jag taggad, förväntansfull och jäkligt redo. Jag börjar jobba imorgon, på min nya arbetsplats. ☺

Imorse taggade @bolmgren mig i ett inlägg. Jag antar utmaningen!

De 5 bästa med våren;

🌷Det blir ljusare, och varmare! Automatiskt ger det mer energi, glädje och positivitet. Jag avskyr att frysa men älskar att vara ute så denna tiden passar mig utmärkt.

🌷Per automatik innebär det en "bättre period" för mig. Ångesten blir mindre och enklare att hantera. Jag mår generellt som bäst i kropp och själ under våren och sommaren.

🌷Att slippa pälsa på massor av tjocka och klumpiga kläder. Att bara kunna dra på en tunn jacka och gympaskor för att sedan gå ut. Så nice!

🌷Grillsäsongen drar igång! Här är vi grilltokiga, så gott. Det är verkligen en stor höjdpunkt för våren och den kommande sommaren.

🌷 Känslan av att "ha allt bra framför sig". Sakta men säkert börjar man drömma om sommaren och allt roligt det innebär att man kan hitta på med sin lilla familj. Jag älskar att ha saker att se fram emot och det har man alltid denna tiden på året. 

Vad tycker ni är det bästa med våren?
/S

En bild från förmiddagens brunch.

Gillar

Kommentarer

bolmgren
bolmgren,
Perfekt inlägg 👌
nouw.com/bolmgren