Tack kroppen🙏🏻

Godmorgon ✨
Igår blev Lexie två veckor. Det känns så givet att det var hon som låg där inne i magen. Vi är så kära i henne alla tre. Hon är så ljuvlig och fullkomligt älskad från första stund.


För två veckor sedan var man höggravid och idag har kroppen börjat återhämta sig och jag är mäkta imponerad. Jag har ännu inte stått på en våg eller ägnat en negativ tanke till min kropp. Jag är stolt över vad den gått igenom och vad den har åstadkommit. Den har gett mig två fullt friska och otroligt fina barn, samt gått ihop såhär pass på två veckor utan minsta ansträngning. 


Två veckor av återhämtning, bebisbubbla, massor av fika och godis. Två veckor av läkning, mängder av kvalitetstid med nära och kära. Denna tiden får man aldrig igen och träna/äta rätt kan jag göra hela livet. 🙂 


tack kroppen. Tack för allt du orkat och orkar. För allt du gett mig. Snart, inom en snar framtid när jag fått OK-stämpel att träna så är det min tur att hjälpa dig lite på traven. Det längtar jag efter - det ser jag fram emot. 


Nästa vecka börjar den ”vanliga vardagen igen”. Då ska även rutinerna vässas. Det blir dagliga promenader, bra mat och minimalt med socker. Kroppen behöver vänjas av efter en tid med lite för mycket av det goda.

Det här är iallafall min mammakropp. At the moment. Jag väljer att vara stolt. När jag väntade Tindra var jag supernojig över hur jag skulle se ut efteråt och över vad jag skulle tycka om mig själv. Jag som trots storlek alltid haft dåligt förhållande till min kropp. Denna gången brydde jag mig inte. Jag visste ju vad jag skulle få av det - det finaste i livet. Jag vill vara en bra förebild för mina flickor genom livet. Jag vill att de ska veta att de duger precis som de är och jag hoppas att de kommer älska sig själva utan de kroppskomplex jag själv alltid haft. 


Ha en fin lördag,
Och glöm inte bort hur fantastisk just du är💜
Kram S

Gillar

Kommentarer

Karro
,
är det en sportbh eller amningsbh? den såg bekväm ut, vart får man tag på den? 😊
twodaughters
twodaughters,
det är en sportbh faktiskt 😘 så skön och perfekt att gå runt i hemma. minns dessvärre inte vart den är ifrån 😵
nouw.com/twodaughters
Karro
,
kan tänka mig det! Fick min dotter för 4 veckor sen och Tycker det är svårt o hitta en skön amningsbh 🙈