Något stort att berätta 🥳

Hej allesammans! 😊☀️
I vad vi nu ändå får kalla sommarvärmen. Kommande veckan ser lovande ut och vi njuter till fullo av sista veckorna tillsammans, innan hela familjen går in i en vardag och även minstingen i familjen ska börja förskola.

Det ekar tomt mellan varven här inne och för er som fortfarande vill följa oss lite mer än såhär så finns vi på instagram. Något aktivare där, under namnet ”fruhjartfors” 🌸

Senast jag uppdaterade här hade jag gått och gift mig med livets man. Även denna gång har jag något stort att berätta - jag har tagit körkort! 🚗
Ja, äntligen var det min tur. 💪🏻 27 år gammal, och det gick ju faktiskt alldeles utmärkt att lära en gammal hund att sitta. 😏 Ett körkort kanske är självklart för de flesta när man fyller 18 och en stor längtan. Men så har de aldrig vart för mig. Det har varit en klump av ångest och rädsla, något jag tänkt att jag klarar mig utan. Jag har vid ett par tidigare tillfällen försökt ta tag i detta, försökt motivera mig med den frihet det skulle ge. Men icke.

Tills i slutet på maj, när Tim blev sjukskriven. En månad innan hans ordinarie långa ledighet började och en snilleblixt från ovan slog ner i mig, ”nu jävlar bara gör jag det”. Jag får inget bättre tillfälle. Längtan hade liksom ändå börjat smyga sig på nu och hängt likt en tung ryggsäck. Livet med två små som snart kommer be mig börja köra runt på dom och längtan efter hus utanför stan kräver nästan möjligheten att köra, att vara två som kan avlasta varann om inte annat.

Ner till körskolan och boka provlektion för intensivkurs. (Kändes som enda alternativet för min del för att det skulle bli av och övervinnas💪🏻). 13 juni var det dags. Sen var allt igång. Riskettan kunde jag göra redan 18 juni, men sedan drog den riktiga intensiven igång 2 juli-15 juli. Det har verkligen varit intensiva veckor, men bara veckor av mitt liv som jag redan glömt.

Blod, svett och tårar. Hopp och förtvivlan. En oerhörd stolthet. 16 juli nailade jag både kunskapsprov och körprov utan problem. 😍 Så otroligt chockad och världens gladaste människa. Är det något jag gillar med mig själv är det mitt otroliga pannben när jag väl ger mig fan på någonting. Kan jag ta körkort, då kan vem som helst.

Så till andra som kanske sitter i samma båt - det är aldrig omöjligt. ❤️ Jag skulle aldrig rekommendera någon att vänta och skjuta på det som jag gjort men om ni nu ändå är där så bara kör. Det kommer vara sååå värt det.

Nu älskar jag att brumma runt i vår Volvo. 😏

Ha nu en fin sommar, njut och ta vara på tillvaron. Det ska jag iaf göra nu, med gott samvete.

/s

Gillar

Kommentarer

MoaPaulsson
MoaPaulsson,
taazzsih
taazzsih,
Grattis, vad kul! Jag har försökt ta körkort nu i några år men med tre misslyckande så har jag lagt det på hyllan. Jag borde ta upp det igen och har inte övningakört på ett år. Men jag vågar inte, har ångest och känner mig väderlös inom det området 😢
nouw.com/taazzsih
Nicolesliv
Nicolesliv,
sweetwords
sweetwords,
Ohh toppenbra blir mycket enklare då i vardagen =D
nouw.com/sweetwords