GRAVID..

Godkväll,

Påskfest på jobbet med barnen är avklarat, påskpyssel har vi gjort i mängder och imorgon ska det bakas (inför drop in med föräldrar). Och det är ingen mindre än jag som fått äran att hålla i denna bakning. (Undra varför, jag gillar väl inte att baka?!😉)

Det är inte ofta jag skriver gravid-relaterade inlägg längre. Det är ju trots allt 3 år sedan jag plussade snart. Fattar knappt själv att det är så längesen jag var gravid nu. Jag blev iallafall utmanad tidigare idag av @bolmgren att svara på några frågor om min graviditet.

Var din graviditet lätt eller svår?

⭐️ Ja, mina damer och herrar. Jag var skonad från det mesta vill jag lova. Får nog inte lov att klaga alls. Klart jag hade illamående, halsbränna och trötthet som för det mesta är standard i graviditeter. Men jag slapp ju foglossning eller andra krämpor som kan göra en sjukskriven eller så. Jag kunde träna långt in i grav och gick runt sjön fortfarande efter bf. Det var inte mycket som hindrade mig eller gjorde min graviditet speciellt "svår".

Hur märkte du att du var gravid?

⭐️ Utebliven mens. Humörsvängningar var ju liksom standard och sötbegäret med. 😉 Jag trodde däremot inte att jag var gravid eftersom jag hade "mensvärk", men det var istället livmodern som töjde sig.

Var det planerat?

⭐️ Nej inte alls, det kom som ett brev på posten. Ibland blir det nog bara bäst så. För oss blev det iallafall top notch. Att Tindra valde att komma till världen är det absolut bästa som hänt i mitt liv. Den bästa överraskningen man kunnat tänka sig. Nästa gång lär man ju planera ang syskon och jag är då istället nojig att det ska sätta sig "i huvudet" när man förväntar sig att plussa.


​Kramar Sanna 

Gillar

Kommentarer