Header

Nu är det såhär och vi båda börjar bli riktigt jävla arga nu. Min bror får stå ut dagligen med mobbing på sin skola. Och igår vart han slagen i ögat så han är blå där nu!! Och jag vill bara hälsa att skadorna finns dokumenterade så om min bror känner för det har han BEVIS på att han blivit slagen. Och man kan ju alltid hoppas att dom här ungarna kanske ser det här och backar bak några steg för jag tolerant fan inte det här!! Jag kommer inte hänga ut någon! Men blir det inte skillnad så kommer jag hänga ut alla dessa småglin!!!

Och VADFAN är det för fel på åvestadal?!?!? Både jag och Therese har blivit mobbade där och jag vet så många fler som blivit det där!!! Det är ju nått fel på skolan, helt klart. När min bror blivit utsatt så får mamma oftast höra det från honom fastän skolan har sett vad som hänt. Och det är väl ett fett jävla tjänstefel och inte polisanmäla såna här saker eller höra av som till den som blivit utsatt målsman(?). Min bror vart mordhotad i skolan för nån vecka sen och då följde jag med honom i skolan och då sa en lärare till mig "jaha är du hans bodyguard idag" och flinade. JA JAG KANSKE ÄR DET!!!!! När skolan inte kan skydda barnen så är nått ju riktigt fel. Och då måste man vara med som en jävla barnvakt för att andra barn inte kan bete sig! Och jag är så arg! När jag gick där pratade jag jätte ofta med lärarna att jag vart utsatt men det här hade inte min mamma en aning om. För dom ringde endast till henne när jag betedde mig illa, så som att jag tjuvrökte och skolka. Och när jag och en kompis tänkte polisanmäla en händelse på skolan vart vi hänvisade till att inte göra det. Och såhär i efterhand tycker jag det är väldigt konstigt när vuxna människor som själv har ett ansvar att anmäla hänvisar mig till att INTE göra det. Hur kan man då tro att mobbning ska sluta existera ? För den där skolan bryr sig mer om att de får skit än att barn ska kunna må bra.

Men det här är droppen, det kommer bli en anmälan så att den där skolan ska bli utredd än gång för alla. 


// melody och Therese

Blog using your mobile phone - One of the best blogging apps on the market - Click here

Likes

Comments

Sorry! Hej och förlåt för den riktigt usla uppdateringen på bloggen .. Men nuså ska jag ta tag i det igen. Slänger in lite bilder va jag gjort i veckan , sen på fredag så åker jag till Sälen lite spontant 😘😁❤️

//Therese

Likes

Comments

Hej. Igår så åkte jag hem till min svärmor för att sova över och sen så var Therese och hennes dotter där. Var riktigt kul. Vi åt tacos och kollade på tv. Och så bjöds det på semlor! Idag så har jag redan vart på en intervju och på möte. Nyss så gjorde jag lite lunch åt mig också. Nu ligger jag och bara tar det lugnt i soffan.

/melody

Likes

Comments

Fått lite grejer från wish nu, alltid lika kul 😆

Likes

Comments

Här får ni lite bilder från förut och jag säger bara thanks puberty 😂 och så får ni en bild när jag var med om en bilolycka. Kan kanske skriva om det nån annan gång. Kan iaf säga att att om man kollar på alla dessa bilder och jämför med mig idag så är jag så mycket fräschare och man ser att jag mår så Mycket bättre!

Likes

Comments

Saker jag måste ha alltså! 😍😍😍

Likes

Comments

Likes

Comments

Hej nu har jag haft lite uppehåll bara för det har hänt så mycket i mitt liv. Men nu är jag tillbaka. I helgen så jobbade jag på fredagen och på lördagen var jag hos mamma hela dagen för jag, Carina, Christian, Andreas och Therese hade fria händer så då var vi där och fixade hela dagen. Och sen på kvällen kom Anton och Malin på besök. Och igår hade jag och Andreas bara en mysdag. Vi åt pizza och åt gott på kvällen. Och idag har jag inte gjort nånting. Bara vart hemma. Ska åka till mamma en stund sen.

//melody

Likes

Comments

Igår hade jag lite spa dag med Andreas. Vi hade ansiktsmask på oss, masserade varandra och kollade film. Var riktigt skönt efter denna stressiga helg. Och idag fick jag två av mina paket ifrån wish. Vart jätte nöjd som vanligt med det jag fick. Nu ska jag äta och sen åka till Carina.
// melody

Likes

Comments

Hej. Igår bloggade jag inte för jag mådde inte så bra haha. Sjukt ont i huvudet och mådde illa. Sara kom hit på onsdagen. så det var ju trevligt, inte träffat henne sen i somras när vi var på powermeet. Och idag har jag vart på Ikea,kupolen, dollarstore och öb med Andreas. Nu 6h senare är vi äntligen hemma 😅 vi har köpt en massa fint till lägenheten som jag kan lägga ut foton på när vi fått upp det! Och jag unnade mig lite och köpte 2 tröjor och ett par jeans. Sen så käkade vi på Max och testade deras vegetariska halloumi burgare. Sjukt god alltså!! Rekommenderar den starkt!
ska väl åka och handla mat senare. Men just nu så blir det att ta det lugnt 😌
//melody

Likes

Comments