Copper Out, Secret Garden, Flirty Flamingo, Wild Child & Lynnie Loves Lavender

*Copper Out er sponsoreret af WickyHannah.dk

Hey Loves...

Glædelig påske, hvis jeg altså ikke allerede har sagt det, selvom det er efter påske når i læser det her, så er indlægget skrevet d. 22. April, altså 2. påskedag... Så jeg kan godt tillade mig at sige det endnu....

Du burde efterhånden vide at jeg er en #holosexual (som SimplyNailogical) kalder det... Sagt på dansk, så er jeg afhængig af holo....

Så da jeg så at Kiara Sky havde lavet en kobber lak som indeholder holografiske partikler, så skulle jeg bare eje den.... Og hvor er den bare lækker....

Copper Out

Som du kan se, så er holoen ikke overdrevet, men man kan faktisk tydeligt se den alligevel....
(selvom den er utrolig svær at fange på billeder) Jeg har prøvet at fange det på billederne herunder...

#macro tid

Er den ikke bare skøn????

På min swatch har jeg lagt et lag af OPI Nail Envy Strengthener og derefter 2 lag af Copper Out og til sidst et lag af Seche Vite, som desværre har lavet lidt bobler på overfladen.


(Copper Out kan faktisk nemt gå for en One Coater, fordi den er så super pigmenteret, men jeg har som altid lagt 2 lag for at få den bedste effekt frem i lakken)
Husk du kan få den her skønhed som både Dip Powder, Gel lak eller almindelig lak... Du kan faktisk få det næsten lige som du ønsker...!

Clear Jelly Stamper er jo kommet med en bunke nye påske stamping lakker, og jeg mangler stadigt at bruge 1 af dem, og det er den skønne "name the plade" CjS H-30 Enchanted Easter, som endte med at hedde.

Enchanted Easter

Oven på den smukke Copper Out syntes jeg at jeg ville prøve at lave en påske hare, og selvom det er et af det mere mislykkede manier jeg har lavet, så syntes jeg stadigt at den er okay cute... Så helt mislykket er den jo alligevel ikke...

Jeg har brugt 4 "pige farver" som Emma kaldte dem... Nemlig den skønne hidsige #005 Wild Child, #017 Lynnie Loves Lavender, #067 Secret Garden og til sidst den skønne #071 Flirty Flamingo.

(Er det snart nødvendigt at jeg siger at jeg har brugt min The Big Bling XL Stamper - Pink, sammen med Cuticle PROtect og Smear Not Top Coat...)

Wild Child - Lynnie Loves Lavender - Secret Garden - Flirty Flamingo

Tadaaaa

Blev de ikke bare søde???

Altså selvom ninuses øje sidder tættere på næsen end hvor øjet burde have været, men pyt....

Jeg er ihvertfald vild med resultatet....

Nu vil jeg skrive det sidste påske indlæg, og så nyde den sidste dag i ungernes påskeferie....

Take care loves..

Husk du altid kan følge med på [Instagram][Facebook][Snupps][Twitter][YouTube]
(er der et ord der er understreget, så ligger der et link til fx, sælger, vare eller anden info)


Synes godt om

Kommentarer

Skriv kommentar...
IP: 82.99.3.229