"För vi har tagit studenten"

Om man nu kan kalla de för det. Men ja, idag kom jag till skolan och trodde det var nästsista dagen med lite betygsamtal och tillfälle att få ställa frågor osv. Men icke! Sara var sommarfin och fika rullades in i klassrummet, en film slogs på och inte först efter säkert 1-2 timmar slog det mig att jag var färdig. Fenito. Alltså påriktigt.

Det har gått sååå segt men alldeles för snabbt på en och samma gång. Är jag redan klar? Men nu då? Det är ju heeeelknäppt!!

Men så är det. Och jag kan ännu inte riktigt förstå det. Så underbart 😍

Dom jag har krånglat, gråtit, grävt ner mig, osv osv. Media, foto. Sedan gå om med 94:or. Hoppat av sedan bytt till Hotell och restaurang. Därefter funderat på makeup-linje. sökte men fick inte komma in pga ålder. Arbetsförmedlingen .. vänta på att kunna söka komvux. Söker komvux. Komer in, vänta på att allt ska börja. Och här är jag nu?

Nu är det bara att jobba jobba och jobba. För att sedan få en heltidtjänst och få sväva på molnen.

Nej, nu funderar jag på att göra någon form av piggelindrink för att jag förtjänar det. Frågan är om man ångrar det sen?
Så sjukligt lätt påverkad nu för tiden. När samtalen, fikat och bebismys var klart så gick vi tjejer ner till Snaps tidigare idag. Köpte in en flaska vin och andra vin glas och satt å babbla på i .. 2? 3, kanske timmar?

Måste göra om detta. Göra om, göra rätt. Med snacks, mer alkohol, middag och oändligt med tid , barnfria 😀👌

Idag är jag lycklig och det ska jag bannemig vara helgen ut och sova ut ordentligt.

Jag hade egentligen tänkt skriva en mening på det här inlägget. Men det är kört med det!

Gillar

Kommentarer