Oh happy Monday, glada besked. Vi ska flytta!

Vi ska flytta!! 😍
Tror vi nu bor i 75kvm. Men dĂ„ rĂ€knas en walk-in-closet liknande litet rum som nu mest slĂ€ngs skrĂ€p i, en trapp som gĂ„r ned till hallen som nu mer kĂ€nns som en jobbig grej, det eviga springandet. Vagnen ska upp och ned för en liten trapp och en enligt mig vĂ€ldigt stor balkong. Nu ska vi snart bo i 88kvm dĂ€r allt space Ă€r pĂ„ samma plan och kommer kunna anvöndas pĂ„ ett helt nytt sĂ€tt i jĂ€mnförelse. Större "walk-in-closet", 2 större sovrum och ett gĂ€st sovrum. Öppen planlösning mellan kök och vardagsrum. Mindre balkong (but who cares?).
Det enda som finns att mĂ€rka pĂ„ Ă€r vĂ€l Ă€ndĂ„ nĂ„gra kanske lite mĂ€rkliga knappar som sitter, nĂ„gon typ av regleringsknapp mellan hall och vardagsrummet och "nödsignal/stopp" pĂ„ toaletterna. Jo, toalett:erna. Det finns en lite mindre toalett och precis dörr i dörr finns en toalett dĂ€r Ă€ven dusch finns. Men det kan jag leva med. Fasiken vad fint det kommer bli med allt vĂ„rat sen 😍
DĂ€remot var det skrivet pĂ„ en vĂ€gg i gĂ€stsovrummet. Klisterlapp pĂ„ ena sovrumsdörrarna, slitage och mycket hĂ„l pĂ„ vĂ€ggar hĂ€r och var dĂ„ hyllor, tavlor osv osv hĂ€ngt. Men fĂ„r se om Gnestahem fixar det innan eller om vi (lĂ€s, jag) fĂ„r gĂ„ bananas med pensel, slip och spackel. 🙄
Åh som jag lĂ€ngtar. Elise hĂ„ller pĂ„ att somna nu, sen ska jag försöka vila lite grann ocksĂ„. Sovit sĂ„ dĂ„ligt inatt iom att jag vetat att den officiella bekrĂ€ftelsen pĂ„ kontrakt skulle komma idag.
Och med det menar jag att vi var dÀr i Onsdags och tittade pÄ lÀgenheten. Tackade ja 3 minuter efter vi varit dÀr. Sen mailade och ringde jag i Fredags för att frÄga om de som hade 1: och 2:a tjing svarat och dem hade tackat nej. Vi hade 3:dje plats. DÄ gÄr den ju till oss? Kvinnan i telefonen sa den Àr eran till 99% sÀkerhet. Men det blir officiellt och bekrÀftat till 100% pÄ MÄndag.
SĂ„ nĂ€r vi vilat och sovit och kl. Slagit 13 ska vi mot GnestaHems kryp in och jag skriva kontrakt. Sen jĂ€klar ska det ringas till vĂ„ran nuvarandra hyresvĂ€rd och sĂ€ga ifrĂ„n oss denna. 1/8 Ă€r det inflytt i nya lĂ€genheten. Vi har 3 mĂ„naders uppsĂ€gningstid i den vi bor. FĂ„r se om vi, tyvĂ€rr Ă„ker pĂ„ 2 hyror i Augusti đŸ€

Bilder frÄn gÄrdagen, ena pÄvÀg hem till mormor och morfar. Sen pÄvÀg hem frÄn lÀgenheten dÀr vi varit och fotat och mÀtt. Kollat mer noggrant dÄ vi först trodde att vi inte hade en chans som hade tredje plats. SÄ nu vet vi vad som finns och inte finns, vad som fÄr plats var nÀr hur. Garderober somÀr inbyggda. Vilka tapeter som fanns, eventuella slitage mm.
LĂ€ngtar! Ni kan ju bara gissa hur mycket jag planerat och funderat 🙈🙈 hahahha. Gjort om i Elise rum miljoner gĂ„nger uppe i hjĂ€rnkontoret.

Stökigt iom att kvinnan som bor dÀr nu flyttrensar och har sig. Men sen, sen nÀr allt Àr tomt och vi flyttar in. Fasiken vilken kÀnsla det kommer att vara!
Förresten. Markplan, bottenvĂ„ning. Upphöjd balkong sĂ„ ingen uteplats men pĂ„ framsidan sĂ„ finns plats för stolar och bord, en liten liten lekpark med gungor, klĂ€tterstĂ€llning och sandlĂ„da finns. Dessutom kommer en liten barnpoooool ala Elise fĂ„ plats 😍😍 Synd att sommaren dĂ„ typ Ă€r slut.
NÀrmare till tÄget, nÀrmare för mig till jobbet. En helt klart mysigare vÀg att gÄ till Elise blivande permanenta förskola.
Heja livet! Nu saknas bara en till liten knodd som vĂ€xer i min mage sen Ă€r mitt liv komplett men det fĂ„r vĂ€nta ett tag till 😂
Tills dess ska vi göra oss hemmastadda i nya hemmet, köpa in allt som behövs frÄn sop-sorteringslÄdor, bestickfack till mÄlarfÀrg pÄ ev vÀggar, sÀng till gÀstsovrum osv osv.

Gillar

Kommentarer