In the club

Nej men ja. Hela morgonen har jag lyssnat på musik från Danny Saucedo. Vet inte varför men lyssnade ju massor på honom när jag var mindre.

Varit vaken till halv två. Somnade till och vaknade igen vid tre sedan dess har jag varit vaken. Kunde inte somna om för jag tänt lamporna och jag tänkte då fanken inte släcka de. - Drömde att jag och Simons tre kompisar var i en bil och blev jagade av zombies sen dog bilen och de slog sig in osv. How creapy?! :(

Nåväl. Igår umgicks jag med Angeluca & Emelie. Tidigare vid ett tiden var jag på kalas med hela släkten. Kusin barnet fyllde 2!

Nu är det ljusare i rummet men behöver inte lampan på så nu ska jag sova igen!

Ville bara smiiita in och säga att mitt hår börjar bli feint och intenlika gult. Och längre!! Annars har jag börjat töja andra (höger) öra, 12mm nu. När de är klart uppe på 14mm. Ska jag nästa månad försöka låna Emelies gamla töjningar hon inte använder eller försöka köpa nya och drömmen är vita pluggar storlek 20-22mm :') feint.

Sen har älskeling haft bort min favvo lila mössa så han köpte en ny åt mig och ett par hörlurar med extra bas. ASBRA var de och har alltid velat ha såna braiga.

Nej usch vad jag skriver. Godnatt eller godmorgon? Vad man nu säger.

Gillar