Dåså

Idag var det då att gå upp hyfsat tidigt. Skulle till tandläkaren. Och så smsade Mica o frågade om vi skulle gå tillsammans ner till Tumba. Så det gjorde vi och skiljdes åt vid gympasalen då hon skulle boxas under idrottslektionen! Haha, go Mica!!

Sen gick jag till tandläkaren. Bara en undersökning. Så jag behövde inte känna smärta! Thank god.

Sen gick jag hem, åt lite macka och sen ner till Tumba. Skulle köpa pollennässpray, lika bra att börja i tid. Redan svårt att andas och så snorar det i nesan och ögonen rinner. Så gick vi o fikade på cafét utanför ICA. Sen in på ICA. Vi köpte lite mat och en stor påse med blodapelsiner, mums :D (sitter och mumsar på en nu)

sen hem igen, och påvägen hann jag hälsa på Cissi som fick syn på mig precis innan vi skulle upp på bussen! :) Alltid trevligt att träffa henne.

Ja, sen var det inte så mycket mer med det. Nu ligger jag i sängen och väntar på att en tjej på fb ska svara angående om jag kan köpa en bur av henne. Ninja behöver ju en egen bur åt henne o bebisarna! :)

Ne nu ska jag se på film och äta choklad o dricka energidricka. Och mysa ner mig under täcket med Lissey, senare kanske man ska hitt på nå med Mica, se om Marcus o Roy vill hänka! :) Kanske ut på en härlig promenad i det fina vädret, fota också kanske? Låter nice.

~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~

Längtar tills imorgon, ska först till Sydpoolen som sagt med massa pappa syster emma ida håkan niclas o lukas. Sen ska jag hem, städa i rummet och duscha. Sen iväg mot Vällingby och möta älskling efter jobbet. Och sen ska vi ut på äventyr tyckte Simon, dock säger han inte vad det är ännu! Spännande. Sen blir det att köpa hem fettomat och glo på ett nytt avsnitt på The river och mysa ner oss i sängen o kramas och pussas som de korvar vi är! 

~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~

Hare gott! :)

Gillar

Kommentarer