7 September

Men alltså. Vad är det ens med min kropp??

Jag har som tidigare nämnt påbörjat utredning för migrän och daglig huvudvärk. Väl där "jo jag har pcos också. Och när jag var gravid åt jag även levaxin pga hypotyreos." Prover togs, Levaxin sattes in. Dagen efter nya prover och veckan därpå får veta jag har järnbrist men också nästintill obefintligt av annat ämen, b.. vitamin- något. Järn 2 tabletter 2 gånger om dagen. Folacin 2 tabletter 3 gånger om dagen. Pga detta även "fistabetter" pga obviusly krashar min mage annars. Å Laxinet också förståss.

Som om inte allt detta vore nog så får jag på Söndagen (Elise och Astrid är hos mormor och morfar eftermiddag Fredag-hämtar dem på Söndagen) känsla av uvi. Inget konstigt tänker jag kanske bara är torr efter den snabba duschen på morgonen - Eeeeller något 💁🏼‍♀️ men icke. På kvällen krashade uvi och natten var inget man skämtsr bort. Blod, rosa kiss och koagulerat blod i kisset. Kissar rakblad och fryser som fan dock inte feber. Ligger vaken från 1:40 till 5:15 eller nå sånt.

Iväg till Vc Måndag, igår och konstaterades fort att jag hde uvi. Men i och med hur snabbt allt gick osv blev det en remiss skriven till Nyköping lasarettet för skiktröntgen.
Idag äter jag alltså 17(!) tabletter per dag och citronvatten i mängder. Nu även ont, som ilningar/stickningar i magen på vänster sida mellan navel och höft. Nu får det räcka.... på det har jag även tid hos Gyn i Nyköping då jag inte kunnat ta mig dit trots tidigare bokade tider av olika anledningar. Covid, sjukdom, försenade tåg mm.

Idag är jag hemma själv med barnen. Jonathan fick vabba igår. Imorgon och Torsdag är vi alla hemma tillsammans då Jonathan är ledig.

Frukost. Pysselverkstad. Lek och fix. Iväg på ärenden. Biblioteket och lämna böcker. Lämna in paket (sålt bröstpump på Tradera) på posten. Handlat. Lekparken. Lämna varor och sen på affärn igen, glömde frukt.

Hem och förbereda middag och efterrätt. Väntar in pappan nu. Längtar efter honom. Kvällsmys i soffan alla tillsammans.

Gillar

Kommentarer